Acasa Tehnologie Cum iti poti muta in siguranta mobila si obiectele pretioase prin casa?

Cum iti poti muta in siguranta mobila si obiectele pretioase prin casa?

by Dragos Schiopu

Au trecut si sarbatorile de iarna, dar si timpul liber pe care l-am avut la dispozitie astfel incat de acum incolo toate lucrurile devin la normal. Sau ma rog aproape toate lucrurile, caci mai am ceva de aranjat prin casa. Spre exemplu dupa cum stiti cu toti nu este prea placut sa stai sa cureti casa dupa sarbatorile astea care tocmai au trecut. Mai ales daca a si trebuit sa faci ceva schimbari prin casa sau pur si simplu vrei sa-ti rearanjezi mobila atunci ai ceva treaba de facut.

Dar referitor la acest lucru vreau sa dedic acest articol unui „sistem” bine pus la punct in ceea ce priveste mutarea mobilei si a obiectelor pretioase, ce au o greutate mai mare prin casa. Mai exact este vorba despre un sistem de prindere a unor benzi ce te vor ajuta sa ridici in siguranta toate obiectele pe care vrei sa le muti. Nu trebuie neaparat sa fii cel mai fortos, caci de acum poti transporta, muta obiectele daca ai o a doua persoana langa tine.

In plus aceste schimbari de mobila pot fi facute chiar si de partea feminina, deoarece nu vor intampina nici un fel de problema. Iar daca va ganditi ca vi se poate intampla ceva rau cu spatele dumneavoastra ei bine nu este chiar asa. Banda despre care vorbesc functioneaza pe acelasi principiu pe care functioneaza si banalul ham pentru bebelusi. Si este imposibil sa nu stiti despre ce spun sau sa nu-l fi vazut macar o data in viata voastra.

Aceste benzi sunt doar putin mai late decat un ham pentru bebelus, mai lungi si bineinteles ca se prind de corp pe baza de arici, ceea ce le face foarte accesibile si usor de folosit in acelasi timp. Cu toate astea ar trebui sa va luati si ceva masuri de siguranta, mai ales acele persoane ce au probleme de spate sau cu asa numita coloana vertebrala si nu este de glumit cu aceste lucruri, mai ales ca vorbim despre sanatatea noastra.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Razvan 29-06-2017 - 19:58

Buna seara,unde pot gasi si eu hamuri pentru mutat mobila?ca cele din vidioclip.multumesc

Comentariile sunt inchise.