Acasa Diverse Iti plac casele mobile?

Iti plac casele mobile?

by Dragos Schiopu

Mi-a luat ceva timp pana am zis ca-i momentul sa scriu despre ceea ce pe mine ma fascineaza in adevaratul sens al cuvantului si anume – casele mobile. Nu stiu cati dintre voi isi doresc astfel de case, dar eu una inca din copilarie imi doresc sa detin asa ceva. Nu stiu daca acesta a fost mai intai de toate efectul bunicilor mei care intotdeauna m-au indreptat catre calatorii si imi spuneau consecvent ca cel mai important pe lumea asta este sa calatoresti cat mai mult si in acelasi timp sa-ti dai voie sa experimentezi.

Poate ca acesta a fost unul dintre factorii principali pentru aceasta alegerea a mea de a merge in calatorii cat mai mult timp posibil si mai ales fascinatia mea pentru casele mobile, in special pentru cele pe roti. O sa-mi spuneti ca mai toate rulotele seamana intre ele si ca nu merita sa-ti achizitionezi o astfel de casa mobila.

Dar eu stiu foarte bine ca toate aceste casute semanau intre ele cu ceva timp in urma, deoarece in prezent tehnologia a evoluat foarte mult si de asemenea s-au creat case mobile foarte interesante, moderne si sofisticate. Pe de alta parte ma apuca entuziasmul numai de cate ori privesc o astfel de casa.

Imi aminteste de vremea in care calatoream foarte mult cu bunica mea. Pe de alta parte ma cam bate gandul ca in cativa ani sa plec sa calatoresc si asta pentru ca inca mai cred ca va fi cea mai buna investitie in mine, indiferent de sumele de care am nevoie pentru a putea intreprinde acest proiect.

Si da, ma gandeam ca la un moment dat ar fi mult mai utila o casa mobila, mai ales pentru confortul pe care ti-l poate da aceasta. Sper ca a-ti observat si voi cat de mult s-a schimbat designul interioarelor unor astfel de rulote, iar daca nu, am sa va las atasat aici cateva imagini reprezentative pentru acest lucru.

s-ar putea sa-ti placa