Acasa Telefoane Ce ascunde sub carcasa si cat de greu se schimba bateria la noul Samsung Galaxy S6?

Ce ascunde sub carcasa si cat de greu se schimba bateria la noul Samsung Galaxy S6?

by Dragos Schiopu

56

Dupa cum bine stiti cei de la Samsung au lansat in perioada MWC 2015 doua dintre cele mai importante telefoane ale anului. Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge au devenit virale inca din momentul lansarii avand unele dintre cele mai interesante si mai performante specificatii cat si o baterie pe masura lor.

Samsung Galaxy S6 este unul dintre cele mai atragatoare telefoane din lume, insa v-ati intrebat vreodata cum arata interiorul acestuia? Inginerii de la Etrade au postat pe internet un clip video in care ni se arata pas cu pas procesul prin care se desface si se inlocuieste bateria de la noul telefon a celor de la Samsung. In comparatie cu modelele anterioare lansate de catre cei de la Samsung, noul telefon nu dispune de o carcasa detasabila prin care sa ofere acces asupra bateriei, facand astfel tot mai grea munca celor care vor sa umble pe viitor in interiorul acestuia.

Cei de la Etrade au facut pana si un mic ghid prin care explica pas cu pas cum se poate inlocui bateria noului Samsung Galaxy S6, insa din pacate nu s-a dovedit a fi prea usor nici macar pentru cei care au lucrat pana acum in acest domeniu. Asa cum puteti vedea si in clip-ul video de mai jos desfacerea lui Galaxy S6 nu reprezinta intocmai una dintre cele mai usoare sarcini. Cu toate acestea cei din service-urile de reparatii telefoane si alte gadgeturi vor trebui sa ia lectii de la unii dintre cei mai buni, astfel niciodata nu vor reusi sa inlocuiasca bateria noului telefon a celor de la Samsung, cat si modelele ce vor aparea de acum in colo.

Din pacate la momentul de fata Samsung Galaxy S6 nu poate fi cumparat, insa este pus la precomanda in mai multe magazine din tara, intocmai pentru ca atunci cand va fi lansat pe piata, utilizatorii sa il aiba exact in aceea zi. Preturile sunt putin cam piperate, insa nimic nu ii va opri pe pasionati sa puna mana pe acest terminal mobil.

s-ar putea sa-ti placa