Acasa Tehnologie Cum iti poti crea singur o holograma folosind telefonul tau?

Cum iti poti crea singur o holograma folosind telefonul tau?

by Dragos Schiopu

Daca esti pasionat de holograme acest articol am sa ti-l dedic tie, iar daca nu esti interesat de acest lucru nu-i nimic poate iti va face placere sa descoperi lucruri noi. De foarte multe ori am fost atrasa de holograme pentru ca ele aratau exact cu obiectul in realitate. Adica in linii mari holograma este copia fidela a obiectelor din realitate. Pe de alta parte daca nu aveti ganduri putin mai ciudate ca mine va puteti folosi de holograme pentru a prelucra sau pentru a intelege informatii noi din diverse domenii.

Cel mai adesea hologramele ar putea fi cele mai potrivite in domeniul medical. In aceasta privinta pot spune ca studentii de la medicina vor fi cei mai multumiti, mai ales ca in era noastra este necesara aceasta forma de a invata. Spre exemplu eu sunt putin mai ciudatica si daca ar fi dupa mine as folosi o astfel de holograma, cu mine, pentru a ma inlocui in diverse locuri. Si pentru ca mai devreme am spus ca iti voi arata cum poti crea singur propia ta holograma o sa ai nevoie de cateva materiale.

Care sunt materialele necesare pentru a construi o holograma?

In primul rand nu ai nevoie de obiecte foarte scumpe, ci mai degraba de lucruri pe care uneori le arunci la cosul de gunoi. Materiale folosite:

  • carcasa alba pentru dvd-uri;
  • foarfeca;
  • o bucata de plastic;
  • o linie pentru a masura si desena schitele;
  • un pix pentru a trasa schitele;
  • o coala de hartie normala;
  • si o coala de hartie milimetrica;

Cam atat despre cele mai importante materiale de care ai nevoie. La sfarsitul articolului am sa va las videoclipul pentru a putea sa realizati singuri o holograma. In linii mari nu este deloc greu sa faci ceva de genul, in plus telefonul este cel care te ajuta neconditionat si cu ajutorul lui poti proiecta holograma ta.

 

s-ar putea sa-ti placa