Acasa Diverse Cele mai interesante picturi

Cele mai interesante picturi

by Dragos Schiopu

Aseara am avut intentia sa caut cate ceva util pentru cei ce sunt indragostiti de arta, cultura si in special de picturi. Desi niciodata nu am avut experiente prea placute in ceea ce ma priveste culoarea sau panza unde sa pot picta. Numai ca inca mai am acel obicei de a cauta lucruri frumoase si in special picturi. Ma atrag ce-i drept, imi plac si ma fac sa ma gandesc la lucruri frumoase si utile de care am parte acum sau de care voi avea parte mai devreme sau mai tarziu. De fapt sunt indragostita de acele panze pictate intr-un stil cat mai realistic.

Cu toate ca sunt constienta ca nu o sa ajung niciodata la un asemenea nivel (talentul meu nu ma prea ajuta sau nu m-a ajutat in ultima perioada). Dar sunt persoane care au un mod de a picta foarte dragut, si mai mult decat dragut foarte real. Imi plac acele tablouri care parca obiectele pe care le au acolo desenate iti ies in fata si te intampina.

Nu stiu cati dintre voi sunt pasionati de astfel de lucruri, dar pe mine ma incanta pictura si de obicei atunci cand privesc un tablou am anumite stari care imi plac. E adevarat ca in functie de ceea ce vad am stari de bine sau de tristete, dar asta este cu totul si cu totul alta problema. In schimb am sa va las cateva panze pictate intr-un stil foarte realistic.

Sunt fan apa, cu atat mai mult daca vorbim de mare. Iar, da, omul asta face o treaba impecabila. Cine nu si-ar dori un astfel de tablou in casa? Parca acele valuri ies din panza – totul pare atat de real. Si in plus de asta inca nu este gata tabloul. Mai jos am sa atasez poza in care panza este gata de pus pe perete.

Cam asa arata un tablou gata de pus pe perete si de asezat oriunde vei vrea.

s-ar putea sa-ti placa