Acasa Tehnologie Senzatii unice pe un motor mai altfel

Senzatii unice pe un motor mai altfel

by Dragos Schiopu

In dimineata asta cand am vazut cum se prezinta vremea pe afara nici ca imi venea sa ies pe usa sa ajung la birou. Dar cum munca este munca si nu o pot neglija am incercat sa trec repede la sentimente mai bune, astfel ca am cautat sa ma inveselesc sau mai bine spus sa admir lucruri fara prea multa zapada sau inexistenta chiar. Si cum de fel sunt interesata de tot ce este nou despre motoare, motociclete si in general de viteza si adrenalina mi-am zis ca pana ajung la birou sa-mi fac de cap cu ceva noutati.

Cum altfel nu se putea decat sa caut ceva detalii despre noul motor de la BMW am inceput sa cercetez toate clipuletele si videoclipurile de pe youtube. Sincera sa fiu nu mai stiu exact unde am vazut pentru prima data reclama la noul motor BMW, dar daca imi amintesc am sa ma reintorc la articol si am sa va anunt.

De ce imi place noul motor de la BMW?

In primul rand imi place pentru forma lui. Este un alt tip de motocicleta, ceva pe care momentan nu imi gasesc cuvantul potrivit pentru a o descrie. Dar, da, imi place foarte mult cum arata acest motor si, da, recunosc sunt foarte atrasa de acest motor. Iar pentru acest lucru cred ca in mare masura vinovata pentru acest lucru este reclama in sine. Apoi, daca ei nu stiu sa-si promoveze produsele atunci ma intreb cine o poate face si mai bine?

Nu prea ai cum sa compari si nici nu prea ai ce poti spune cu privire la acest subiect. Cel putin in privinta mea de nepriceputa in acest domeniu imi place foarte mult, imi place design-ul ce te duce cu gandul intr-o noua era. E chiar placut sa ai un asemenea exemplar in curte si sa-l admiri, dar si sa-l folosesti. Iar pentru a nu va mai tine in suspans am sa las atasat putin mai jos clipuletul cu motorul de care m-am indragostit.

s-ar putea sa-ti placa