Acasa Tehnologie Cum aratau dronele prin 1993?

Cum aratau dronele prin 1993?

by Dragos Schiopu

Sunt pasionata de imagine, fotografii si tot ce inseamna arta asta, inca de mica. Imi place sa ofer realitatii mele si o alta perspectiva, iar lucrul asta m-a ajutat sa-mi aleg mai tarziu si meseria, profesia de care ma bucur acum. Nu mi-a fost usor sa iau decizia in cauza, dar nici nu puteam sa stau prea departe de lumea asta. Printre multe altele m-am imprietenit si cu camerele de filmat si cu aparatele foto mai mult sau mai putin… si totusi mi-a placut sa experimentez atat de multe lucruri.

Cu atat mai mult cu cat imi doream sa stiu cum functioneaza fiecare camera in parte, ce poate sa faca si cum poate transforma realitatea intr-un vis. Mai degraba cred ca asta m-a fascinat si mai mult sa aflu detalii importante despre cum se pot fabrica anumite secvente din filme si nu numai. Mai ales ca mult mai tarziu am inceput sa observ ca realitatea era cu totul si cu totul diferita.

In prezent totul pare simplu si usor, mai ales pentru simplu fapt ca tehnologia s-a dezvoltat, iar acum avem parte de cele mai bune echipamente. Iar daca cineva isi imagina ca toate aceste aparate nu existau si in trecut va inselati amarnic. Ele existau sub diverse forme, numai ca in prezent sunt cu mult mai avansate si mai evoluate.

Spre exemplu dronele, ele au existat dintotdeauna numai ca aveau cu totul si cu totul alt aspect, dar practic functionalitatea ei este aceeasi, indeplineste aceleasi atributii, poate putin mai complicate acum. Si pentru ca vreau sa va demonstrez ca am dreptate am sa va las mai jos cateva secvente despre cum si in ce fel aratau dronele prin anul 1993.

Lucrurile astea au existat dintotdeauna numai ca noi nu am fost familiarizati cu ele, mai ales daca nu aveam contact cu acest domeniu. Si oricum informatiile de orice tip eram mult mai restrictionate decat acum. Ar trebui sa fim recunoscatori ca fata de stramosii nostri putem sa ne informam mult mai usor, mai rapid si mult mai bine.

s-ar putea sa-ti placa