Acasa Tehnologie Cum iti poti studia partiturile muzicale cu ajutorul telefonului

Cum iti poti studia partiturile muzicale cu ajutorul telefonului

by Dragos Schiopu

Articolul asta o sa fie foarte bun pentru acele persoane indragostite de muzica, in special acele persoane ce indragesc tobele, caci articolul acesta despre pasiunea lor va fi. Spre deosebire de  alte perioade ale anului cand scriam mai mult despre robotei si cum evolueaza tehnologia din anumite domenii, m-am gandit ca de astazi sa schimbam putin registrul si sa redefinim putin ceea ce inseamna tehnologia.

Asa cum am spus si mai devreme daca sunteti pasionati de tobe sau mai mult decat atat aveti si o cariera in acest sens va puteti exersa partiturile intr-un mod mult mai placut. Cu siguranta aveti la indemana un smartphone pe care il folositi, acesta cu ajutorul unei aplicatii si a unor senzori va poate ajuta sa exersati mai usor si intr-un mod mult mai placut partiturile pentru instrumentul vostru.

Odata instalata aplicatia doar va puteti conecta castile la smartphone si puteti sa ascultati muzicalitatea notelor atunci cand va apucati de exersat. Astfel chiar daca in fata ta nu ai tobele integral, ci dispui numai de bete, senzorii aplicati pe acestea vor avea grija sa transmita notele catre aplicatia din telefon si implicit prin casti pana la urechea voastra.

Astfel veti putea repeta unde veti avea voi chef, indiferent daca sunteti intr-o statie de autobuz sau in oriunde alta parte. Iar pentru a intelege acest fenomen si mai bine am sa atasez mai jos un clip ilustrativ pentru voi.

In acest fel nu veti mai fi obligati sa stati intr-un singur loc pentru a practica ceea ce va place mai mult. De acum puteti face acest lucru de  oriunde si oricand, fara sa va tina ceva pe loc. In plus veti avea parte de experiente noi si unice folosind aceasta metoda.

s-ar putea sa-ti placa