Acasa Diverse Vodafone isi extinde acoperirea serviciilor roaming 4G la peste 100 de tari

Vodafone isi extinde acoperirea serviciilor roaming 4G la peste 100 de tari

by Dragos Schiopu

Informatia asta poate fi cea mai buna veste din ultima perioada, mai ales pentru acele persoane ce calatoresc foarte mult si au nevoie in permanenta sa fie conectati la internet. Din decembrie, Vodafone Romania si-a extins acoperirea internationala a serviciilor de roaming 4G la peste 100 de tari.

Aceste servicii sunt de acum disponibile si acelor clienti ce calatoresc in Bahamas, Bolivia, Bulgaria, Cipru, Costa Rica, Ecuador, Honduras, Insula Man, Insulele Feroe, Iran, Jamaica, Mongolia, Pakistan, Republica Moldova, Republica Moldova, Slovacia si Tanzania.

Vodafone este primul operator din Roamania care a lansat servicii de roaming 4G, in 2013, iar oferta sa include bonusuri cu beneficii lunare in roaming fara costuri suplimentare fata de abonament. Lista completa a tarilor in care serviciile de roaming 4G sunt active este disponibila aici.

Pentru a avea acces la serviciul de roaming 4G, utilizatorii trebuie sa aiba serviciul 4G activ, sa se afle intr-o zona cu acoperire 4G, sa detina un terminal și un SIM compatibil 4G, sa aiba un abonament sau o extraoptiune 4G si sa activeze serviciile de roaming cu cel putin 24 de ore inainte de plecarea din tara.

De acum ai mult mai multe motive pentru a putea sa-ti planifici calatoriile, chiar si acolo unde pana nu demult te temeai de faptul ca nu vei putea fi in legatura directa cu lucrurile care sunt cu adevarat importante pentru tine. De azi inainte nu trebuie sa-ti mai faci griji nici pentru calatorii si nici pentru afacerea ta. Poti avea tot ce iti doresti cu ajutorul telefonului si a serviciilor de roaming de la Vodafone.

s-ar putea sa-ti placa