Acasa Tehnologie Cum arata bricheta inteligenta

Cum arata bricheta inteligenta

by Dragos Schiopu

Din pacate nu toate persoanele sunt la fel de cooperative atunci cand doresc sa scape de fumat. Pe atat de simplu este sa te apuci, pe atat de greu este sa le lasi, iar de cele mai multe ori ajungi sa sesizezi ca ai o problema din acest punct de vedere abia cand bugetul este foarte afecat de un asemenea viciu.

233ebd6a15ac6c034fa04ee93ccec390_largePana in acest moment s-au inventat multe lucruri care sa te ajute de a inlatura pentru totdeauna tigarile. Fie ca este vorba de plasturi, tigari electronice sau medicamente, toate daca nu este depusa putina vointa sunt inutile. Totodata, sunt pe internet tot felul de carti si materiale audio care nu fac altceva decat sa te motiveze pe termen scurt. Special pentru a mai incerca o noua modalitate, o echipa de ingineri s-a gandit sa aduca un nou gadget pe care sa- l putem adauga la categoria smart, mai exact, au creat o bricheta inteligenta.

Este conceputa special pentru a te ajuta sa diminuezi sau sa te lasi pentru totdeauna de tigari, dar cum spuneam si mai sus, trebuie putina vointa si perseverenta.

Numele acestei brichete este Quitbit, iar aceasta foloseste un mecanism similar brichetelor care sunt disponibile in masini. Dar ce poate sa faca o bricheta inteligenta? Ei bine, aceasta va ajuta fumatorul sa monitorizeze starea tigarilor pe care le consuma, evident, o asemenea bricheta trebuie sa fie folosita doar de o singura persoana. Nu este una obisnuita.

Cu bricheta aceasta veti vedea intotdeauna cate tigari ati fumat intr-o singura zi, cat timp a trecut de la ultima tigara, dar si alte lucruri similare care sunt foarte importante pentru un fumator.

Pentru ca gadget-ul sa fie cu adevarat o bricheta inteligenta, va avea posibilitatea sa se conecteze cu un smartphone pentru a distribui rezultatele facute. In aplicatia instalata pe telefon veti avea mai multe setari, printre care veti putea chiar sa setati o limita, iar cand aceasta este atinsa, bricheta nu va mai functiona.

Cel mai probabil bricheta inteligenta va fi lansata pana la finalul acestui an, iar despre suma cu care se va putea achizitiona nu se stiu foarte multe detalii, cel mai probabil se invarte in jurul valorii de 70 de dolari.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ggU_g2W2ZYo]

s-ar putea sa-ti placa