Acasa Telefoane Cum ar putea arata primele dispozitive cu Windows 10, Microsoft Lumia 940

Cum ar putea arata primele dispozitive cu Windows 10, Microsoft Lumia 940

by Dragos Schiopu

Microsoft are nevoie de un nou dispozitiv high-end pe piata, pentru ca dispozitivele high-end, fie ele Microsoft sau Nokia, sunt foarte putine. Dupa ce ultimele dispozitive lansate de catre cei de la Microsoft, Microsoft Lumia 640 si 640 XL au fost unele reusite, si noile dispozitive despre care se vorbeste sunt promitatoare.

Vorbind despre acest nou flagship, despre noul Lumia 940 s-a auzit inca de la sfarsitul anului trecut. Acum, avem noi informatii despre acest flagship si cateva imagini cum ar putea arata acesta. La momentul lansarii acestea vor fi cele mai puternice dispozitive Microsoft la ora actuala.

Microsoft Lumia 940 va fi un dispozitiv de top cu un display de 5.2 inch si rezolutie QuadHD. Versiunea cu 32 de GB memorie interna va rula pe un procesor Snapdragon 808 Hexa Core iar versiunile cu 64 si 128 GB memorie interna vor rula pe un procesor Snapdragon 815 Octa-Core si vor rula pe 8 nuclee iar memoria ram este de 3 GB. Printre specificatiile de top mai gasim o baterie cu o capacitate de 3250 mAH si tehnologia Fast-Charging care permite incarcarea mai rapida a bateriei.

Lumia-940-specs

Microsoft Lumia 940 XL este un phablet cu un display de 5.7 inch, Super Amoled 2k si o memorie Ram de 4 GB, care este cea mai mare de pe un dispozitiv Lumia. Mari diferente intre aceste 2 dispozitive, Lumia 940 si 940 XL nu sunt. Majoritatea specificatiilor sunt aceleasi doar ca dimensiunea display-ului si capacitatea bateriei difera intre cele 2 modele.

Lumia-940XL-specs

Ambele dispozitive sunt facute din aluminiu si sticla, cu camere de 25 MP PureView cu obiectiv Zeiss, blit cu LED si inregistrare video 4k si vor rula pe un procesor Snapdragon 808 sau 815, in functie de varianta de stocare. Aceste 2 dispozitive de top sunt primele care vor rula sistemul de operare Windows 10 pentru dispozitivele mobile. Sistemul de operare Windows 10 va fi unul care iti transforma telefonul in PC, doar conectandu-l la un monitor, il vei putea utiliza ca un PC.

 

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.