Acasa Diverse eBook Reader Kindle Glare Free, un gadget pe care il recomand

eBook Reader Kindle Glare Free, un gadget pe care il recomand

by Dragos Schiopu

Chiar daca scriu despre tehnologie imi place si activitatile clasice precum cititul. Am reusit chiar sa combin cele doua activitati astfel incat sa am cate putin din fiecare si astfel acum citesc de pe un eReader care ma ajuta foarte mult atunci cand doresc sa citesc o carte anume si nu o gasesc. Dupa mai bine de un an de cand detin un astfel de dispozitiv, sustin clar si tare ca orice persoane careia ii place sa citeasca ar trebui sa aiba un eBook Reader.

Un prim motiv pentru care recomand eBook Reader-ul Kindle Glare Free este faptul ca are un pret foarte accesibil. De exemplu acum pe eMag costa doar 330 de lei, fiind la reducere, iar in mod obisnuit pretul sau este de aproximativ 400 de lei. Adica vreo 20 de carti, sau chiar mai putin, cumparate dintr-o librarie.

Eu unul am tot un Kindle si sincer sa fiu sunt foarte multumit. Nu trebuie sa uitam insa ca vorbim despre un produs pe care l-au dezvoltat cei de la Amazon, fapt care spune totul.

Este benefic un astfel de dispozitiv deoarece in primul rand salvam natura, pentru fiecare carte folosindu-se foarte multa hartie care provine desigur din taierea copacilor. De asemenea cititul pe un eReader este mult mai sanatos decat cititul de pe telefon, cel putin in cazul acestui Kindle Glare Free. Spun asta deoarece eReaderul nu dispune de o sursa artificiala care sa lumineze ecranul deci nu iti va afecta nici vederea.

Un alt aspect interesant al acestor dispozitive este acela ca nu trebuie sa incarcam bateria odata la cateva zile ci odata la cateva saptamani. Eu unul imi incarc readerul cam o singura data pe luna. Asta deoarece atata timp cat nu dispune de o sursa de luminare a ecranului, nu exista functii care sa soliciteze prea mult bateria. Poate doar conexiunea Wireless pe care o putem folosi pentru a cumpara si descarca carti.

De asemenea este foarte avantajos faptul ca il putem lua cu noi oriunde astfel incat vom avea mereu o biblioteca disponibila doar pentru noi.

Asadar daca iubiti sa cititi trebuie numaidecat sa va cumparati un eBook Reader Kindle Glare Free.

kindle

s-ar putea sa-ti placa