Acasa Tehnologie Cucerește pista și scrie istorie cu F1® 23: Lumea Formulei 1 la cote de adrenalină maxime

Cucerește pista și scrie istorie cu F1® 23: Lumea Formulei 1 la cote de adrenalină maxime

by Dragos Schiopu

Ansamblul perfect de viteză, tehnologie și adrenalina de pe circuitul de curse a revenit pe consolele și PC-urile din întreaga lume. Electronic Arts a lansat astăzi EA SPORTS™ F1® 23, un joc oficial al FIA Formula One World Championship™. Jocul este disponibil pe PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One și PC, prin intermediul EA App, Epic Games Store și Steam.

F1® 23 oferă o serie de îmbunătățiri semnificative, de la controlerul Precision Drive™ la îmbunătățirile aduse manevrabilității bazate pe feedbackul echipelor din Formula 1. Aceste îmbunătățiri, combinate cu posibilitatea de a concura pe toate circuitele sezonului 2023, inclusiv Las Vegas Sprint Circuit™ și Losail International Circuit din Qatar, asigură o experiență cu adevărat autentică pentru iubitorii de curse.

În plus, F1® 23 vine cu revenirea unui mod de joc favorit al fanilor, „Braking Point”. Acest mod de joc combină elemente de poveste cu curse intense, oferind un amestec captivant de piloți experimentați și noi veniți, inclusiv echipa nou creată, Konnersport.

EA SPORTS face o treabă excelentă de a aduce lumea Formula 1 la viață, conectând jucătorii prin intermediul F1 World și oferind provocări constante pe parcursul sezonului 2023. Cu un nou sistem de rating pentru siguranță, F1 23 încurajează un mediu de competiție multiplayer bazat pe respect.

‘Braking Point 2’ continuă saga intrigantă dintre tinerii piloți Aidan Jackson și Devon Butler. Jocul urmărește acești doi ca membri ai echipei nou create, Konnersport Butler Racing Team, dar și ascensiunea rapidei Callie Mayer, prima femeie care a câștigat Campionatul Mondial de F2.

„F1® World” oferă o gamă largă de conținut zilnic, săptămânal și sezonier sincronizat cu calendarul real al curselor din Formula 1, creând o experiență mai imersivă pentru jucători. În plus, hub-ul include un sistem de progresie care permite deblocarea de upgrade-uri pentru mașini, grafică, costume de curse și căști.

F1® 23 introduce o serie de noutăți, cum ar fi cursa de sprint (35%) și introducerea Steagurilor Roșii. Acestea, împreună cu cele 23 de circuite din Campionatul Mondial de Formula 1 FIA 2023, plus Paul Ricard (Franța), Shanghai (China) și Portimão (Portugalia) fac din F1® 23 o propoziție esențială pentru orice fan al motorsportului. În plus, jocul păstrează modurile preferate de fanii, precum Career, My Team și Leagues, oferind îmbunătățiri substanțiale și posibilitatea de a crea, alătura, programa și gestiona campionate multiplayer personalizate prin EA Racenet.

Ediția Champions F1® 23 îl aduce pe copertă pe actualul campion mondial și ambasador EA SPORTS, Max Verstappen, care devine prima vedetă care apare solo pe copertă. Ediția digitală exclusivă include un set de recompense impresionante, cum ar fi Max Verstappen Racewear Pack, „Braking Point 2” Icons și Vanity Item Pack, precum și un XP Boost, F1® World Bumper Pack, 18.000 PitCoin și patru noi My Team Icons.

Pentru a marca lansarea și a sărbători cea de-a 60-a aniversare a McLaren, jucătorii vor putea participa la un eveniment special F1® World pentru a câștiga designul McLaren Triple Crown pentru mașina lor F1® World. În plus, vor fi oferite evenimente cu recompense speciale, sincronizate cu sezonul actual de Formula 1 în lunile următoare.

F1® 23 promite o călătorie de neuitat pentru fanii cursei Formula 1, cu grafică îmbunătățită, gameplay intuitiv și un nivel de realism care ridică jocurile de curse la un nivel cu totul nou. Cu un mod de joc puternic orientat către poveste, provocări captivante și o gamă largă de conținut, F1® 23 reușește să capteze esența spiritului de competiție al Formula 1.

Pentru a fi la curent cu cele mai recente actualizări și informații despre F1® 23, puteți accesa site-ul oficial al Formula 1 și canalele sociale de Instagram, Twitter, TikTok și YouTube. Să fie acesta începutul unei noi ere pentru cursele de Formula 1? Doar timpul și circuitele vor decide. Până atunci, „Fii ultimul care frânează” și conduce la viteză maximă pentru a scrie istorie în EA SPORTS™ F1® 23!

s-ar putea sa-ti placa