Acasa Telefoane Allview AVI ChatGPT: Inteligența artificială inovatoare ajunge la milioane de români

Allview AVI ChatGPT: Inteligența artificială inovatoare ajunge la milioane de români

by Dragos Schiopu

Visual Fan S.A., deținătoarea brandului românesc Allview și compania cu simbolul ALW la Bursa de Valori București, a anunțat recent lansarea Allview AVI ChatGPT – un asistent vocal bazat pe inteligența artificială avansată, gata să răspundă la nevoile utilizatorilor într-o varietate de domenii.

Allview AVI ChatGPT reprezintă un pas înainte major în ceea ce privește accesul utilizatorilor la tehnologia inteligenței artificiale. Aplicația este acum disponibilă pe toate dispozitivele cu sistemul de operare Android™ și cu acces la Magazinul Google Play™, oferindu-le românilor și nu numai oportunitatea de a explora lumea inteligentă a asistentului vocal.

AVI se distinge prin capacitatea de a genera idei noi pentru proiecte de cercetare și de a crea diverse tipuri de conținut, inclusiv articole, eseuri, discursuri și poezii. În plus, poate funcționa ca un consultant de încredere într-o gamă largă de domenii, sugerând abordări noi și soluționând probleme apărute în viața personală sau profesională a utilizatorilor.

Aplicația este capabilă să îndeplinească o serie largă de sarcini, de la crearea de coduri HTML pentru formulare de contact, la redactarea de eseuri despre cum se prăjesc boabele de cafea. AVI poate îmbunătăți calitatea textelor, fiind o resursă de învățare indispensabilă, capabilă să ofere explicații și răspunsuri la întrebări legate de diverse subiecte. AVI nu numai că poate recomanda filme de comedie despre cupluri care intră mereu în bucluc, ci poate și propune experimente pentru a ilustra circuitul apei în natură.

Aplicația Allview AVI ChatGPT funcționează pe bază de credite. Cei care instalează aplicația și își creează un cont vor primi 20 de credite gratuite pentru a testa aplicația. Cuvintele din întrebare, răspuns și din ultimele două schimburi de replici, care determină contextul, sunt contorizate. Când creditele se epuizează, AVI va continua să funcționeze, generând răspunsuri din surse precum Google, Wikipedia și Dex.

CEO-ul Visual Fan, Lucian Peticilă, a menționat: „Suntem mândri să aducem în atenția utilizatorilor din România și din întreaga lume aplicația Allview AVI ChatGPT, care îmbină tehnologia avansată cu talentul echipei Allview. Ne dorim ca acest asistent vocal să devină partenerul de încredere al utilizatorilor de smartphone-uri și tablete și care să le ofere suport și soluții inteligente într-un mod simplu și eficient.”

Acest pas semnificativ reprezintă un avans major în adoptarea și integrarea tehnologiei de inteligență artificială în viața cotidiană a consumatorilor, subliniind angajamentul companiei Allview de a oferi produse și servicii inovatoare. Allview AVI ChatGPT face accesibilă inteligența artificială la scară largă, iar acesta este doar începutul. Pe măsură ce tehnologia continuă să avanseze și să se dezvolte, este posibil să vedem o gamă și mai mare de aplicații și de utilizări pentru asistenții vocali precum Allview AVI ChatGPT.

Unul dintre aspectele notabile ale Allview AVI ChatGPT este disponibilitatea sa în trei limbi: română, engleză și poloneză. Astfel, aplicația se dovedește a fi un instrument valoros, nu doar pentru publicul românesc, dar și pentru vorbitorii de engleză și poloneză, demonstrând în același timp capacitatea sa de a interpreta și vocaliza în mod precis și natural aceste limbi.

Aplicația poate fi accesată de pe orice dispozitiv care are acces la Magazinul Google Play, indiferent dacă este vorba despre un smartphone sau o tabletă, permițând astfel unui număr mai mare de utilizatori să beneficieze de acest asistent vocal inteligent.

Într-o lume în care tehnologia și inteligența artificială încep să joace un rol tot mai important în viața noastră de zi cu zi, lansarea Allview AVI ChatGPT reprezintă un pas semnificativ în direcția potrivită. Este un moment de cotitură în drumul tehnologiei, oferind utilizatorilor o nouă modalitate de a interacționa cu lumea digitală. Este mai mult decât o simplă aplicație – este un partener care vă ajută să navigați prin complexitatea vieții moderne.

Pentru a explora acest univers de posibilități și funcționalități, aplicația Allview AVI poate fi descărcată din Magazinul Play accesând link-ul următor.

s-ar putea sa-ti placa