Acasa Tehnologie Cubestormer 3 si cubul rubik

Cubestormer 3 si cubul rubik

by Dragos Schiopu

Cubestormer 3 este un robot ce utilizeaza puterea procesorului din Samsung Galaxy S4 (varianta cu 8 nuclee si procesor Exynos de la Samsung) pentru a rezolva cubul rubik.

Daca va intrebati care este recordul uman pentru a rezolva un astfel de cub, raspunsul este foarte simplu: Mats Valk detine recordul pentru acest cub, cu 5.55 secunde. Dar un om nu se poate misca la fel de rapid ca un robot. Cubestormer 2 ce utiliza un Samsung Galaxy S2 a reusit sa rezolve acest puzzle in 5,27 secunde. Bineinteles, aici este vorba de un robot care se misca mai repede.

Dar cat de rapid este Cubestormer 3, avand un Samsung Galaxy S4 cu procesor Exynos (8 nuclee)? Niciun om nu poate sa rezolve acest cub in 3.253 secunde precum Cubestormer 3, prin simplul fapt ca robotul se misca extrem de rapid.

Daca urmarim videoclip-ul cu Mats Valk, observam ca si el se misca foarte repede, dar un om nu se poate compara cu un robot la acest capitol. Sa urmarim ambele videoclip-uri.

Mai jos avem acest robotel in actiune:

Sa il vedem acum si pe Mats Valk:

Cred ca ati remarcat ca acest robot nu poate fi intrecut de niciun om. Nu spun asta pentru ca robotul este mai bun, dar un om nu se poate misca la fel de rapid. In orice caz, nu putem spune ca recordul este detinut de Cubestormer 3, Mats Valk fiind in continuare cel mai rapid om care a rezolvat acest cub.

s-ar putea sa-ti placa