Acasa Telefoane Samsung neaga realizarea unui nou telefon Galaxy S5

Samsung neaga realizarea unui nou telefon Galaxy S5

by Dragos Schiopu

galaxy-s5-metalSaptamana trecuta au aparut foarte multe speculatii pe internet care raportau ca cei de la Samsung se gandesc foarte serios sa construiasca o versiune premium a ultimului lor model din gama Galaxy. Raportul spunea ca va avea aproximativ aceleasi specificatii ca S5-ul clasic doar ca nu va mai fi acoperit din plastic, ci dintr-un corp metalic.

Acesta presiune se pare ca vine din partea entuziastilor tech, foarte multi dintre acestia au fost dezamagiti de desing-ul pe care Samsung l-a ales pentru Galaxy S5, dar mai ales, multi nu inteleg de ce acestia au ales sa nu il faca tot uniform, tot mai multa lume spunand ca iPhone-urile de aceea sunt foarte atragatoare si cu un design premium, sunt bine finisate si fara rotunjiri, ingrosaturi si alte lucruri pe care le gasim pe S5.

Tot zvonurile au mai sugerat ca noul telefon, pe langa corpul metalic, va mai veni dotat cu un ecran 4K, ecran care era asteptat de foarte multe persoane pentru versiunea actuala.

Trecand peste, aceste zvonuri au fost spulberate de catre oficialii Samsung, acestia spunand ca S5 nu va arata niciodata asa, dar mai ales, nu vor mai aduce inca o varianta premium.

Totusi, CEO-ul de la Samsung, JK Shin a asigurat mai multi jurnalisti ca noul Galaxy Note va fi lansat in cursul acestui an, anuntul acesta dand startul unui nou val de zvonuri de care vom avea parte in viitorul apropiat. Ramne de vazut cand vom vedea Galaxy Note 4, dar totodata daca va semana cu ceea ce este prezentat mai sus, dupa parerea mea Samsung ar trebui sa invete foarte mult de la aceasta ultima lansare.

s-ar putea sa-ti placa