Acasa Diverse 12 idei de cadouri pentru băieți adolescenți

12 idei de cadouri pentru băieți adolescenți

by Dragos Schiopu

Dintre toate cadourile, cele pentru adolescenți pot fi cele mai greu de găsit. Aceștia au trecut de etapa distractivă a cumpăratului de jucării și au păreri ferme cu privire la ceea ce vor (sau, mai probabil, la ceea ce nu vor). Iar dacă greșiți, vă vor informa cu siguranță. Chiar dacă probabil sunt suficient de maturi pentru a vă face o listă de dorințe, vreți totuși să-i surprindeți. Din fericire, nu trebuie să vă retrageți și să recurgeți la cardurile cadou (chiar dacă acestea sunt întotdeauna apreciate).

Am căutat și am găsit cele mai bune cadouri pentru băieții adolescenți – indiferent dacă sunt interesați de artă, muzică, jocuri, TV sau sport – fie că este un fiu, nepot, prieten de familie sau un prieten al unuia dintre copiii dvs.

1. Longboard

Un skateboard tip longboardcolorat, pentru ziua băiatului adolescent pasionat de skating. Cu punte de arțar și o grafică atrăgătoare, această placă este robustă și ușor de manevrat. Oferiți-le băieților o plimbare lină și distractivă.

2. Frigider compact

Un minifrigider fantastic pentru camera adolescentului. Arată bine și funcționează perfect, menținând băuturile reci atunci când prietenii lui vin în vizită.

3. Lentile de cameră Clip-on

Un gadget pentru a-l ajuta să facă poze mai bune. Pur și simplu fixați-l pe telefon pentru a realiza fotografii macro cu unghi larg de 140° sau 10X. Compact, convenabil, puternic.

4. Adidași Steve Madden Fractal

Adidași la modă pentru adolescenți, ca ei să se îmbrace și arate în tendințe. Îi va plăcea această pereche de pantofi eleganți de Steve Madden, confortabili, cu aspect elegant, ce se potrivește bine cu orice ținută.

5. Rucsac Under Armour Storm Recruit

Un rucsacul de bună calitate este super util pentru adolescenți. Acest rucsac rezistent de la Under Armour este o alegere excelentă – spațios și durabil, are un interior căptușit, este rezistent la apă și are mai multe buzunare pentru organizare.

6. Unitate flash USB Dog Tag

Un cadou tehnic accesibil pentru orice adolescent – un stick USB cu stocare de 16GB ce poate fi purtat în jurul gâtului. Designul unic încapsulează și protejează componentele electronice de apă și praf. Este o modalitate amuzantă de a stoca date, suficient de dură pentru a rezista stilului său de viață activ.

8. Pijama Batman

Pentru cel căruia îi plac supereroii, alegeți o pijama sau pantaloni de pijama Batman din lână moale.

9. Fes Bluetooth

Acum nu mai are de ales între a-și menține capul cald și a asculta muzică. Căștile Bluetooth sunt încorporate chiar în interior și pot face apeluri telefonice hands-free.

10. Kit computer Kano

Pentru ca pasionații de tehnologie să-și construiască propriul computer și să-l aducă la viață. Acest kit include Raspberry Pi 3, carcasă, difuzor, tastatură, cabluri, provocări de coding și multe aplicații. Unul dintre cele mai bune cadouri tehnologice pentru băieții adolescenți.

11. Ochelari împotriva luminii albastre

Pentru adolescenții care stau treji online până noaptea târziu, acești ochelari blochează lumina albastră și îi vor ajuta să adoarmă mai repede.

12. Portofel din piele cu blocare RFID

Acest portofel durabil are tehnologie RFID, ca adolescentul să își poată proteja informațiile de pe cardul de credit. Este disponibil, de asemenea, într-o varietate de culori, dacă maroul nu este preferatul lui.

s-ar putea sa-ti placa