Acasa Tehnologie Creeaza-ti abonamentul ideal Orange folosind configuratorul de oferte online

Creeaza-ti abonamentul ideal Orange folosind configuratorul de oferte online

by Dragos Schiopu

Orange a lansat zilele trecute un configurator de oferte online, care permite selectarea numarului de minute, SMS-uri sau date mobile, pentru a crea pachetul de servicii care ti se potriveste.

configurator-abonamente-orange

In prezent, Orange este singurul operator de telecom din Romania care oferta acest gen de optiune, singurul inconvenient, daca il putem numi asa, ar fi ca se adreseaza numai tinerilor intre 18 si 35 de ani.

Un configurator diferit au avut pe site si cei de la Cosmote, insa odata cu trecerea la Telekom, pe noul site nu se mai regaseste optiunea. Cei de la Vodafone nu au aceasta optiune deloc.

Din studiile de piata efectuate si din interactiunile directe cu clientii, a reiesit in mod constant ca tinerii isi doresc un configurator de oferte simplu si rapid, mai ales in cazul internetului mobil de mare viteza. Unealta Orange este disponibila doar pe site-ul Orange Young.

Configuratorul de oferte online permite clientilor sa isi personalizeze abonamentul, fie ca sunt deja abonati, fie ca isi doresc unul nou, cu minute, SMS-uri sau trafic de internet. De asemenea, pot adauga la configurarea ofertei telefonul dorit si pot alege perioada contractuala dorita.

Mai mult, clientii primesc bonus minute si SMS-uri nelimitat in Orange, acces gratuit la viteze 4G, comunicare nelimitata prin aplicatia Libon si acces la serviciile Orange Cloud si Orange Antivirus.

s-ar putea sa-ti placa