Acasa Diverse Kevin Russ, fotograful care traieste din iPhone si Instagram

Kevin Russ, fotograful care traieste din iPhone si Instagram

by Dragos Schiopu

Kevin Russ este un fotograf ce calatoreste foarte mult si prin intermediul unui iPhone arata lumii tot ceea ce vede cu ochii lui, supravietuieste din fotografie si este o persoana libertina, fiind cunoscut ca „the iPhone’s Ansel Adams”, iar fotografiile lui sunt efectiv momente surprinse de el din locatii uitate de lume si de timp.

Kevin Russ a inceput sa fotografieze inca din facultate, dar dupa ce s-a plictisit de portrete si stiluri luate ca din carti, acesta a plecat pe coasta Portandului ca sa fotografieze peisaje, aici a descoperit ca este timpul pentru un nou stil de viata si a ales sa fie tot timpul pe drumuri, departe de civilizatie si de lume. Atfel, dupa vizita sa din Portrat acesta, a inceput sa faca excursii mai lungi in locuri cat mai inedite.

Toate fotografiile erau realizate cu un DSLR si nu era multumit, astfel si-a scos omul iPhone-ul si a facut o poza ce a urcat-o pe instagram, imagine ce a doua zi a fost deja vanduta. Acum isi foloseste aproape tot timpul telefonul mobil de la Apple pentru ca i se pare mai confortabil si pentru ca poate edita mai usor si mai repede toate fotografiile, astfel Kevin Russ a devenit cunoscut pentru excursiile lui si pentru faptul ca toate fotografiile lui sunt facute cu un telefon pe care oricine si-l poate cumpara.

Foloseste Instagram ca sa arate lumii intregi locurile pe care le viziteaza dar si prin modul mult mai simplu de a impartasi lucrarile lui cu alte persoane.

Daca sunteti interesati sa vedeti ce fotografiaza Kevin Russ il puteti urmari si voi pe instagram @kevinruss

Kevin Russ | A Traveling Photographer from Max Monty on Vimeo.

s-ar putea sa-ti placa