Acasa Tehnologie Construieste-ti masina electrica Tabby in mai putin de o ora

Construieste-ti masina electrica Tabby in mai putin de o ora

by Dragos Schiopu

Pentru majoritatea dintre noi, masinile sunt obiecte pe care le cumparam, nu le construim. Unul dintre motivele pentru care nu ne construim noi masina pe care ne-o dorim este acela ca fiecare marca de vehicul are propriile piese care se comporta diferit pentru fiecare modele. Asta face din construirea unei masini un demers nu chiar usor. Un alt motiv este ca nu toata lumea are abilitatile si instrumentele necesare pentru a construi o masina.

Dar ce spuneti daca ar exista un vehicul pe care il poti construi cu mana ta, care nu este doar accesibil din punct de vedere financiar si cu care poti circula legal, ci dispune de o optiune pentru un motor integrat hibrid? Asta ar schimba in intregime regulile jocului, nu-i asa? Cel putin pentru aceia dintre voi care au o pasiune pentru constructii si nu au nicio problema daca se murdaresc pe maine.

urbantabby.jpg.662x0_q100_crop-scale

Ei bine, va prezint OSVehicle, o masina platforma, este adevarata inovatie in domeniul autoturismelor. Momentan, aceasta este disponibila in doua variante: Tabby si Urban Tabby. Ambele modele sau dispun de motor hibrid.

Tabby este platforma originala, si nu este neaparat conceputa pentru a circula legal cu ea(pe viitor compania spune ca exista posibilitatea sa poti iesi pe drum cu Tabby). Schitele si planurile pentru Tabby poate fi descarcate si imbunatatie de tine, daca este cazul. Acest vehicul poate reprezenta o afacere sau chiar un instrument educational.

osvehicletabby.jpg.492x0_q85_crop-smart

Urban Tabby reprezinta o evolutie a modelului initial, adaptata la conditiile legale de circulatie. De asemenea, Tabby Urban se preteaza usor la modificari si adaugiri proprii, aceasta putand fi un mare plus in dezvoltarea masinii moderne. In plus, designul masinii este unul elegant, numai bun pentru a atrage privirile tuturor trecatorilor.

OSVehicle poate fi asamblata in mai putin de o ora. Puteti urmari si video-ul de mai jos pentru a va convinge:

http://www.youtube.com/watch?v=oVl0nPiya3M

s-ar putea sa-ti placa