Acasa Diverse Noi zvonuri despre Nokia Lumia 1520 Mini

Noi zvonuri despre Nokia Lumia 1520 Mini

by Dragos Schiopu

Ca si Samsung, HTC, Sony si Nokia se pregateste sa lanseze varianta Mini a varfului de gama pe care il comercializeaza, finlandezii proaspat preluati de catre Microsoft se pregatesc intens de a scoate pe piata Nokia Lumia 1520 Mini. De cateva zile s-a discutat intens, au aparut tot felul de zvonuri, pana in prezent se preconiza ca Mini-ul Lumia cu Windows 8 va avea un display de 4,3 inch cu rezolutie de 1080p si 1920×1080, 2 GB de RAM si baterie de 3000 MAh.

Ce-i drept daca facem o scurta comparatie, display de 4,3 inch au si HTC One Mini, Samsung Galaxy S4 Mini dar si viitorul Sony Z1 (Compact) Mini, deci pana aici nimic anormal.

Dar noile informatii ajunse pe siturile si blogurile de specialitate contrazic un pic datele initiale, astfel incat se preconizeaza ca Nokia Lumia 1520 Mini va avea un display de 4,45 inch cu o rezolutie de 1280×768 pixeli, camera foto de 14 Megapixeli si o baterie de 2370 mAh.

Lansarea pe piata, adica spre consumatori a lui Nokia Lumia 1520 Mini va avea loc in luna aprilie 2014, dar prezentarea cu toate detaliile oficiale vor avea loc in cadrul MWC Barcelona 2014 ce va avea loc in luna februarie.

In imagini puteti observa Lumia 1520 Mini langa fratele mai mare Lumia 1520 si comparat cu iPhone 4/4s.

Multi producatori au inceput sa produca si modele Mini a celor care le produc in masa pe toate continentele si asta pentru ca exista concurenta mare si prind de minune la adolescenti, pe langa asta, orice model s-ar lansa, toate se vor compara cu iPhone, chiar daca multe din ele au depasit cu mult la performante ceea ce produce Apple si asta pentru ca iPhone este un smartphone conceput sa reziste in timp care ofera nu doar performante hardware ridicate dar si un sistem de operare accesibil tuturor si materiale premium, lucru care in batalia comerciala conteaza foarte mult.

s-ar putea sa-ti placa