Acasa Tehnologie Concursul de Inovatie Telekom a dat startul inscrierilor

Concursul de Inovatie Telekom a dat startul inscrierilor

by Dragos Schiopu

Concursul de Inovatie Telekom „You create. We connect” a dat startul inscrierilor. Startup-urile si dezvoltatorii de proiecte inovatoare sunt asteptati sa isi inscrie aplicatiile pana pe data de 15 octombrie pe www.telekom-innovation-contest.com. Proiectele pot fi inscrise in una din cele trei categorii, definite in functie de ariile de interes Deutsche Telekom: Smart Data Analytics, Future Communication sau Industry 4.0 / IoT.

Concursul de Inovatie Telekom

Editia concursului din acest an ofera echipelor sansa de a participa la evenimentul exclusivist care se desfasoara in Budapesta, pe 12 noiembrie. In cadrul „Innovation Expo” a fost creata o platforma care sa faciliteze interactiunea dintre startup-uri si grupul Deutsche Telekom. In afara de spatiul expozitional din cadrul evenimentului, echipele sunt invitate sa ii cunoasca pe factorii de decizie pe segmentul Telekom dedicat companiilor, dar si pe partenerii si reprezentantii companiilor din grup. „Pentru Deutsche Telekom, startup-urile reprezinta o sursa importanta de initiative si suntem in permanenta in cautare de antreprenori. Suntem nerabdatori sa vedem ce idei geniale vom descoperi la expozitia din Budapesta“, a afirmat Dr. Heinrich Arnold, Senior Vice President Innovation & Laboratories Deutsche Telekom si Global Head Telekom Innovation Laboratories.

Concursul de Inovatie Telekom se afla la cea de-a treia editie, dupa un debut in 2013. Aceasta editie a fost lansata pe 5 septembrie, la Berlin, in cadrul Startup Night, cel mai mare eveniment dedicat ecosistemului de startup-uri din Berlin. Heinrich Arnold este cel care a inaugurat oficial competitia si a inmanat primul Wild Card. Echipele participante la Startup Night au avut astfel ocazia sa se inscrie direct la Innovation Expo Budapesta.

Mai multe informatii si imagini cu castigatorii si startup-urile participante vor fi disponibile in curand la adresa de aici: www.telekom-innovation-contest.com.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.