Acasa Diverse Reduceri in perioada 15-22 septembrie la Gearbest

Reduceri in perioada 15-22 septembrie la Gearbest

by Dragos Schiopu

Gearbest este cel mai mare magazin chinezest de telefoane mobile avand o gama larga de produce. Este si magazinul meu preferat pentru ca are si depozit in Europa.  Asta inseamna ca taxele vamale sunt zero, ceea ce este un avantaj. Insa aceste magazine chinezesti ofera reduceri destul de mari in anumite perioade. De pe 15 pana pe 22 septembrie Gearbest are o gama foarte mare de telefoane la un pret mai mic. Unele produse costa cu cinci dolari mai putin altele cu treizeci de dolari. Diferenta pare cam mica, dar nu este chiar asa. Daca stam sa ne gandim un telefon chinezesc are un pret de 100-200 de dolari. Asta inseamna ca noi platim maxim 800 de lei pentru un telefon foarte bun. O reducere de 30 de dolari, de exemplu, inseamna un pret cu 120 de lei mai mic. Reducerea este cat se poate de mare daca ne gandim cat costa efectiv produsul.

Gearbest

Reducerile sunt bune, mai ales cand asteptam sa cumparam un telefon. Chiar daca reducerea este de 50 de lei, ea este binevenita oricand. Daca aveti dubii in ceea ce priveste telefoanele chinezesti trebuie sa va spun ca acestea sunt foarte bune. Am avut ocazia sa testez Meizu M1, Elephone P10, etc. si de asemenea detin un telefon chinezesc. Am fost uimit de avansul tehnologic pe care il au chinezii, dar ceea ce conteaza cel mai mult este pretul, foarte mic.

Sigur, nu putem compara un telefon chinezesc cu un Samsung de top, dar este o alegere mult mai buna pentru cei ce vor ceva diferit. Telefoanele sunt costruite foarte bine, chiar daca lumea mai spune ca ele sunt de slaba calitate. Evident sunt marci care produc telefoane foarte bune precum Meizu, Xiaomi, ZTE si altele care produc telefoane acceptabile precum Elephone.

Calitatea are pretul ei, iar un pret mai mare va genera o calitate mai mare. Insa am vazut si telefoane ieftine si foarte bune precum Xiaomi Redmi Note 2.

Referitor la telefoanele care le ofera Gearbest la reducere va pot face cateva recomandari.

Xiaomi Redmi Note 2 –  193 de dolari

Xiaomi Redmi Note 2 este cel mai bun telefon pe care il puteti cumpara de la chinezi. Acesta are un procesor de top de la MediaTek si anume Helio X10 adica MT6795. Suna bine, mai ales ca pretul lui este de 193 de dolari pentru varianta de 32GB. Pretul normal era de 230 de dolari. Pe siteul lor apare o reducere foarte mare de la 477 dolari la 192 dolari. Cei de la Gearbest au tendinta de a pune un pret de 3 ori mai mare (la cel taiat), insa pretul real este de 230 de dolari. Va spun pentru ca si eu am vrut sa imi iau acest Xiaomi, dar am ales altceva.

Ulefone Be Touch 2 – 230 de dolari

Am facut si un articol pentru acest telefon deci nu voi scrie prea mult. Telefonul merita fiecare dolar fiind unul de top. Articolul il gasiti aici. Acest telefon a avut parte de foarte multe reduceri, dar si de multe vanzari.

Innos D6000 – 250 de dolari

Vreti un telefon cu baterie mare? Ce spuneti de un telefon cu doua baterii si anume Innos D6000. Acesta are un hardware bun, dar si o autonomie excelenta pentru ca insumate cele doua baterii au 6000 mAh.

s-ar putea sa-ti placa