Acasa Diverse E oficial. Facebook lucreaza la butonul Dislike

E oficial. Facebook lucreaza la butonul Dislike

by Dragos Schiopu

Mark Zuckerberg, fondator si CEO Facebook, a anuntat astazi 15 septembrie, in cadrul unei sesiuni de intrebari si raspunsuri, ca Facebook lucreaza la implementarea mult asteptatului buton de Dislike.

dislike

Mark Zuckerberg a clarificat si faptul ca butonul de Dislike nu va avea rolul de a porni dispute pe internet si nu isi propune sa raspandeasca negativitate, ci va fi implementat intr-un mod in care va exprima empatie. Ramane de vazut cum va reusi acest lucru.

Cei care au propus un buton de Dislike ar fi pornit de la premisa ca uneori butonul de Like sau Imi Place nu este adecvat pentru anumite postari cum ar fi anuntarea unui deces sau probleme de actualitate, de exemplu criza refugiatilor, si atunci butonul de Dislike poate exprima empatia si condamnarea situatiei respective sau sincerele regrete, toate fara sa mai fie nevoie sa postezi un comentariu intreg in care sa exprimi acestea.

Zvonurile spun ca este posibil sa avem parte, in viitorul apropiat, de un intreg pachet de reactii cu care sa ne exprimam parerile atunci cand vine vorba de postari, nu doar de simplele butoane de Like si Dislike. Acesta ar fi si motivul pentru care implementarea unei alternative la butonul la Like a durat atat de mult, se pregateste mai mult decat un simplu buton de Dislike.

Mark Zuckerberg a mai declarat ca noua sau noile facilitati vor fi oferite spre testare publicului intr-un timp relativ scurt.

Asteptam cu mai mult sau mai putin interes acest buton de Dislike. Pentru cei care si-l doresc cu atata ardoare, am o intrebare: sunteti pregatiti sa primiti Dislike la fotografiile voastre personale? La selfie-uri? La poze cu cei dragi? Nici eu.

s-ar putea sa-ti placa