Acasa Portabile Chromebook si tablete pentru educatie de la Dell

Chromebook si tablete pentru educatie de la Dell

by Dragos Schiopu

Dell a anuntat o noua versiune pentru Chromebook 11 si pentru Dell Venue 10 cu sistemul de operare Android.

Chromebook 11 are un ecran de 11.6 inch, cu o rezolutie de 1366 x 768 pixeli. Chromebook-ul dispune de un procesor Intel Bay Trail-M Celeron, dual-core si care ruleaza pe 2.16 GHz. Chromebook-ul are o memorie interna de 16 GB si vine in 2 versiuni: de 2 GB RAM sau de 4 GB RAM.

Dell Chromebook 11 este primul laptop care dispune de functia numita lumina de activitate. Care le permite profesoriilor sa monitorizeze cu usurinta activitatea elevilor.

Dell Chromebook 11 cantareste sub 3 kg si are o baterie cu o durata de viata de pana la 10 ore. Activitatea laptopului este reluata in 8 secunde pentru a putea economisi timp si pentru a incepe activitatea cat mai repede.

Dell Chromebook 11 isi face automat upgrade-urile la zi, astfel nu va trebuie sa mai cumparati sau sa instalati manual upgrade-urile.

Cu Dell Chromebook nu vei avea nevoie de un program suplimentar de securitate, pentru ca aplicatiile si datele sunt scanate automat de malware in cloud.

Cu achizitionarea unui Dell Chromebook 11, Dell va pune la dispozitie pentru un an 20 GB in Dropbox. In Dropbox, elevii vor putea incarca documente, fisiere si imagini pentru a le accesa si de pe al dispozitiv. Astfel, elevii vor putea lucra si de acasa la teme sau proiecte.

Dell Venue 10 este o tableta de 10.1 inch. Aceasta va avea Android 5.0 Lollipop si va prima tableta care va fi certificata cu aplicatia Google Play pentru educatie.

Dell Venue 10  dispune de NFC ceea ce le permite profesoriilor sa descarce continut nou pe fiecare dispozitiv pentru fiecare elev in parte. Tableta poate fi folosita in 5 pozitii diferite cu o tastatura optionala.

Momentan nu se cunosc informatii despre specificatiile hardware de pe tableta, doar ca va avea un procesor quad-core Intel. Deasemenea pretul tabletei este inca necunoscut.

Pretul de pornire a unui Dell Chromebook 11 este de 398.57 dolari, aproximativ 1557 RON.

 

s-ar putea sa-ti placa