Acasa Diverse RapidShare se va inchide in martie

RapidShare se va inchide in martie

by Dragos Schiopu

rapidshareRapidShare este probabil unul dintre cele mai vechi servicii de cloud avand in spatele sau aproximativ 12 ani de activitate. Totusi se pare ca toti acesti ani vor avea ca linie de finish sfarsitul lunii martie deoarece pe data de 31 a primei luni de primavara din 2015 se va inchide.

Acesta a aparut inaintea unor servicii populare de acum precum Google Drive, OneDrive sau DropBox, servicii care probabil vor face nesimtita lipsa celor de la RapidShare.

RapidShare a inceput sa aiba probleme inca de atunci cand MegaUpload a fost inchis deoarece a fost inclus in niste procese care acuzau serviciul de clouding de faptul ca ajuta la propagarea online al continutului piratat.

Acest anunt a fost facut prin intermediul unui comunicat de presa publicat pe TheNextWeb iar oficialii RapidShare au rugat utilizatorii sa isi descarce informatiile deoarece dupa data de 31 martie 2015 conturile vor fi sterse la fel si datele acestora.

Comunicatul de presa a uitat insa sa specifice un detaliu foarte important: motivul deciziei luate de RapidShare. Totusi eu unul sunt de parere ca acestia isi intrerup serviciile deoarece piata de cloud a fost cucerita de mai marii de la DropBox, Google Drive si alte servicii asemanatoare care au niste oferte foarte bune. Pe scurt, concurenta era una agresiva iar cei de la RapidShare nu si-au permis sa continue aceasta lupta.

s-ar putea sa-ti placa