Acasa Diverse Facebook adauga o noua optiune: ce se intampla cu contul de Facebook cand detinatorul moare

Facebook adauga o noua optiune: ce se intampla cu contul de Facebook cand detinatorul moare

by Dragos Schiopu

De cate ori nu v-au trecut fiorii atunci cand in lista de prieteni aparea si cate o persoana care din pacate a decedat ? Sincer sa fiu, mie mi s-a intamplat de cateva ori si nu a fost deloc placut.

Pana acum, atunci cand cineva se stingea din viata iar parola nu era stiuta decat de persoana respectiva, rudele nu aveau de ales si astfel contul ramanea pe reteaua de socializare pentru totdeauna. Acum insa se pare ca cei de la Facebook s-au gandit la situatia mai putin obisnuita astfel incat au luat decizia de a face ceva in acest caz. Mai exact acum poti stabili ca sa lasi contul tau de Facebook drept mostenire unei persoane apropiate.

Daca alegem sa lasam contul de Facebook mostenire, persoana care va intra in posesia lui va putea sa schimbe fotografia de profil, sa accepte cereri de prietenile precum si sa fixeze in top postarile de pe contul tau. Aceasta insa nu va putea posta diferite statusui si nici sa citeasca mesajele raposatului. Totodata mostenitorul mai poate descarca un fisier care contine toate fotografiile contului, postarile precum si alte informatii.

Aceasta este o optiune pe care o putem activa dupa propria dorinta sau o putem ignora complet. Totusi mie mi se pare un update destul de util chiar daca pare putin cam straniu, deoarece nu cred ca cei care s-au stins din viata si-ar dori sa mai primeasca like-uri la fotografiile postate in timpul vietii.

fb.0.0

s-ar putea sa-ti placa