Acasa Telefoane CES 2015: A fost prezentat un telefon cu o memorie de 320GB

CES 2015: A fost prezentat un telefon cu o memorie de 320GB

by Dragos Schiopu

De cate ori ai simtit nevoia de avea mai mult spatiu de stocare pe telefon sau de cate ori ai simtit ca vrei mai multe poze sau mai multa muzica pe telefon ? Ei bine daca ai avut aceste nevoie cel putin o data atunci ar trebui sa stii ca la CES 2015 a fost prezentat telefonul cu un spatiu de stocare urias de 320GB.

Numele telefonului este Saygus V2 si dispune de un ecran de 5 inch la 1090p, de un procesor quad core Snapdragon ce ruleaza la o frecventa de 2.6 GHz precum si de 3 GB RAM. Specificatia care uimeste insa cel mai mult este legata de spatiul de stocare care este de 320 GB. Cei 320 GB sunt impartiti insa intre cei 64 interni si doua sloturi MicroSDXC.

Sistemul de operare al acestui telefon este Android 4.4.4 KitKat si dispune de senzorul de amprenta. Totusi intreaga capacitate ar trebui ocupata cu ceva si astfel iti vine in ajutor camera foto de 21 MP principala, precum si cea frontala de 13 MP.

Din pacate nu au fost oferite detalii in legatura cu pretul acestui telefon precum si nici legate de data de lansare a telefonului. Stim insa ca acesta va fi lansat initial in Statele Unite ale Americii iar daca negocierile vor decurge bine, va avea sanse sa fie vandut si in Europa. De asemenea si in legatura cu pretul telefonului, producatorii au spus faptul ca pretul va fi unul asemanator telefoanelor de 5 inch astfel incat sa putem face cel putin o aproximare.

Mai jos, aveti o fotografie care va prezinta mai bine acest telefon mobil:

telefonul-cu-320gb-de-spatiu-prezentat-la-ces-2015

 

s-ar putea sa-ti placa