Acasa Diverse Cea mai importanta zi din perioada copilariei

Cea mai importanta zi din perioada copilariei

by Dragos Schiopu

Cum in ultima perioada am dat numai peste ger si zapada sa fiu sincera mi s-a facut foarte dor de vara. De zilele alea insorite in care tot timpul ma jucam cand eram copilut. Si, da, imi este dor de zilele copilariei si de tot ce a insemnat aceasta perioada. Cred ca nimeni nu poate uita acea perioada si nimeni nu poate spune ca au fost zile urate, iar cine spune acest lucru nu il cred. Si mai trebuie sa mai amintim si despre cele mai frumoase zile a copilariei, caci ele sau daca nu majoritatea dintre ele au fost memorabile.

Care este cea mai importanta zi a copilariei?

Cel putin pentru mine cea mai importanta zi a copilariei este nici mai mult nici mai putin decat ziua de 1 iunie, acea zi in care copiii sunt celebrati. Si cum sa nu ai amintiri  placute legate de aceasta zi cand toata lumea iti ureaza tot ce-i mai bun, iti canta „la multi ani” si iti daruiesc cele mai frumoase momente. De-a lungul anilor, chiar asteptam cu mai mult interes ziua de 1 Iunie, decat Craciunul sau Pastele.

Mai ales din prizma dulciurilor pe care le primeam si de la parinti si de la matusi sau unchi. Pe de alta parte, in acea zi eram libera la joaca intreaga zi, iar lucrul asta era cel mai important in acel moment. Si mai sunt momente splendide pe care nu le pot uita si cantecelele de la gradinita si acele cantecele pe care le invatam cu mama mea.

Nu ai cum sa uiti toate aceste lucruri minunate si nici nu ai cum sa le arunci la gunoi, caci ele reprezinta poate cea mai importanta perioada de formare pe care o poate avea un om. Poate ca multi nu vor fi de acord cu mine, dar trebuie sa luati in calcul ceea ce se intampla in perioada copilariei pentru copiii vostri daca doriti intr-adevar ca ei sa aiba parte de o dezvoltare normala.

Si pentru ca inca am ramas cu aceasta micuta parte din copilarie de a asculta cantece pentru copii, mai jos veti gasi o serie de cantece, dintre cele mai cunoscute, pentru toti prichindeii ce au nevoie de lucruri frumoase in viata lor si nu numai.

s-ar putea sa-ti placa