Acasa Telefoane Aplicatia UberX ajunge si in Romania!

Aplicatia UberX ajunge si in Romania!

by Dragos Schiopu

Uber faces regulations

Bucurestiul este unul dintre cele mai mari orase europene moderne in care vor fi disponibile serviciile de ridesharing a celor de la Uber. Uber va lansa astazi in Romania uberX, primul program ce promite sa faca ridesharing la nivel local. Datorita acestei aplicatii Bucurestiul va intra in randul oraselor ce beneficieaza de servicii inteligente de transport. Uber are un succes enorm in celelalte orase europene, dezvoltatorii sai fiind incantati sa inaugureze aceasta metoda de transport si in Bucuresti, oferindule calatorilor si pasagerilor un nou sistem mult mai simplist de a calatori.

Platforma Uber este foarte usor de folosit, conecteaza in timp real pasagerii cu soferii doar prin simpla atingere a unui buton. Indiferent de mediul in care va fi folosit, la o intalnire cu prietenii sau in interes de serviciu, uberX reprezinta una dintre cele mai simpliste si mai sigure metode prin care oamenii se pot deplasa prin oras cu ajutorul unei singure aplicatii pe mobil. Folosind UberX soferii isi vor putea valorifica mult mai bine masinile, contribuind totodata si la imbunatatirea mobilitatii urbane din Bucuresti.

Cei de la Uber sunt de parere ca si in Romania acest serviciu va avea succes, ca ii va ajuta pe oameni sa circule mult mai usor prin oras, sa le ofere un mediu placut si rapid, debarasandu-se de metoda clasica a taxiului.

„Obiectivul uberX este sa contribuie la imbunatatirea mobilitatii locuitorilor din Bucuresti, oferindu-le posibilitatea sa calatoreasca cu masini personale care, altfel, nu ar fi utilizate la adevarata lor capacitate. Mai exact, noi ne propunem sa utilizam mai bine masinile aflate deja in circulatie, ajutand la reducerea frecventei ambuteiajelor in oras si a presiunii asupra infrastructurii de transport.” a relatat Rob Khazzam, International Launcher si reprezentant Uber

Personal consider ca folosirea acestui serviciu va aduce un mare avantaj oamenilor, ii va face sa gandeasca altfel si sa apeleze si la alte metode mult mai bune de transport fata de cea a taxiului.

s-ar putea sa-ti placa