Acasa Portabile Ceasuri inteligente de la Alcatel

Ceasuri inteligente de la Alcatel

by Dragos Schiopu

Alcatel incepe sa se remarce din ce in ce mai mult in ultima vreme. Acum avem parte de ceasuri inteligente de la Alcatel. Aceasta firma nu are telefoane prea bune sau mai bine zis nu are un telefon cu care sa iasa in fata altori producatori. Dar o data cu seria Pixi 3, s-ar putea ca aceasta companie sa fie mai bine vazuta de oameni.

Alcatel OneTouch Watch

Alcatel are de gand sa introduca pe piata niste ceasuri inteligente la un pret accesibil. Dupa cum am spus si in articolul „Ce surprize ne va pregati anul 2015?„, vom avea parte de multe gadget-uri de acest gen. Am mai spus ca pretul lor va fi mult mai ok. Seria pe care o va introduce Alcatel numara 4 ceasuri care seamana foarte mult cu Moto 360 de la Motorola.

Alcatel a preferat un aspect traditional pentru ceasurile inteligente, dar care pot monitoriza activitatea fiecarui utilizator intraga zi. Astfel, ceasurile vin cu niste aplicatii care pot masura cati pasi am facut sau care este ritmul cardiac.

Numele ceasului este Alcatel OneTouch Watch si are o multitudine de aplicatii care pot fi folosite alaturi de smartphone, dar pe langa asta vom avea parte de un „pret inteligent”. Despre hardware nu se cunoaste momentan nimic.

Design-ul ales de Alcatel este foarte reusit, smartwach-ul aratand foarte bine si ar putea fi considerat un Moto 360 mai ieftin.

s-ar putea sa-ti placa