Acasa Portabile MWC 2015: Ceasul LG Watch Urbane te poate ajuta sa iti controlezi masina!

MWC 2015: Ceasul LG Watch Urbane te poate ajuta sa iti controlezi masina!

by Dragos Schiopu

1

Cu ocazia marelui eveniment de la Barcelona, MWC 2015, cei de la LG au lansat unele dintre cele mai interesante dispozitive din lume, printre care si ceasul LG Watch Urbane ce permite beneficiarului sa controleze masina doar prin simpla apasare a unui buton.

Lg Watch Urbane vine in versiunea 4G/LTE si reprezinta primul smartwatch din lume ce poate oferi LTE si NFC. Ceasul celor de la LG este capabil sa trimita apeluri VoLTE fara sa fie conectat la vre-un device mobil. Printre altele ceasul mai beneficiaza de functia walkie-talkie cu ajutorul careia se permite conectarea mai multor participanti la conversatie simultan.

2

Tehnologia NFC ofera ceasului principala functie de a realiza plati mobile si control a masinilor smart. Cei de la LG in parteneriat cu Audi vor realiza unul dintre cele mai interesante sisteme din lume, imbunatatind astfel experienta condusului prin utilizarea unui astfel de dispozitiv. Cu ajutorul tehnologiei NFC beneficiarii autoturismului pot incuia si descuia autoturismele cat si porni motorul. In viitorul apropiat conform spuselor acestora se pare ca tehnologia celor de la LG va putea calcula distanta pana la destinatie, va putea oferi informatii in timp real cu privire la indicatiile rutiere cu privire la locul unde este parcata masina cat si activarea de la distanta a sistemului de climatizare.

Probabil ca foarte multi sunt curiosi unde vor cei de la LG sa ajunga cu aceasta tehnologie, cate alte utilizari va putea sa aiba ceasul si cat de eficient va fi pe viitor. Cei de la LG cand se apuca de un lucru il duc pana la capat, vor sa creeze tot felul de sisteme cu ajutorul carora ceasul sa poata interactiona mult mai usor cu omul cat si cu autoturismul, facand astfel unul dintre cele mai inteligente sisteme din lume. Ceasul celor de la LG va fi in stare sa preia cu usurinta rolul banalei telecomenzi a autovehicului, va fi in stare sa faca ceea ce nici-un ceas nu a reusit pana acum.

s-ar putea sa-ti placa