Acasa Jocuri Jocuri antiplictiseala pe care le poti juca pe un Windows Phone

Jocuri antiplictiseala pe care le poti juca pe un Windows Phone

by Dragos Schiopu

Cu siguranta s-au facut nenumarate topuri de jocuri interesante pe care le puteti juca pe sistemele de operare Android si iOS, dar prin faptul ca sunt de ceva timp utilizator de Windows Phone, am decis sa fac o scurta lista cu jocurile care-mi alunga de cele mai multe ori plictiseala, jocuri care s-ar putea sa va ajute chiar si pe voi.

nokia-lumia-930-product1. Amazing Circle, un joc care seamana putin cu Flappy Bird, doar ca in locul micii pasarai vom avea un cerc cu care va trebui sa traversam un traseu realizat dintr-o linie. Scopul jocului este acela de a ajunge cat mai departe fara a te intersecta cu linia.

2. Angry Gran Run, este un joc care seamana cu consacratul Temple Run, dar, dupa parerea mea, acesta este mult mai amuzant. In locul aventurierului este o bunicuta, dar la fel ca la Temple Run, si aici se poate cumpara un alt caracter. Ce m-a impresionat pe mine este ca se adauga noi caractere lunar, fiecare avand un anumit specific, dar si ca harta se schimba si ea, de asemenea.

3. Circle The Dot, un joc in care trebuie sa incercuiesti un cerc jucaus. Este foarte usor, dar ai nevoie de ceva antrenament pentru a putea prinde punctul intr-un cerc, este interesant si chiar ajuta in caz de plictiseala, de evitat totusi daca sunteti putin nervos.

4. Delivery Simulator, eu unul sunt un mare pasionat al jocurilor de tip simulator, iar acest joc chiar mi-a captat atentia, sper doar sa se adauge niveluri frecvent deoarece l-am terminat foarte repede. De-a lungul jocului va trebui sa transporti marfa cu mai multe utilaje, la un moment dat chiar trebuind sa incarcam singuri marfa intr-o dubita.

5. Flow, jocul este foarte popular si pe alte sisteme de operare, eu unul il joc chiar si pe calculator si nici in clipa de fata nu m-am plictisit de el, probabil din cauza faptului ca sunt foarte multe niveluri pe care trebuie sa le trecem. Scopul jocului este acela de a uni punctele de aceeasi culoare si ocupand tot traseul.

6. Head Soccer, unul dintre cele mai amuzante jocuri pe care le am instalate pe telefon. Prima data l-am jucat in browser, dar m-am bucurat enorm cand a aparut in magazinul celor de la Windows Phone. Va recomand sa-l jucati, cu siguranta nu va veti desparti prea usor de el.

7. Table Tennis 3D, este jocul pe care l-am forjat foarte mult pe Android, iar acum il folosesc cu placere in continuare. Nu mai trebuie sa zic nimic despre el, numele spune totul, insa mi se pare ca are ceva in plus fata de restul jocurilor.

Daca unul dintre jocurile de mai sus ti-a starnit interesul poti lasa un comentariu, dar, totodata, suntem dispusi sa primim si alte recomandari de jocuri.

s-ar putea sa-ti placa