Acasa Tehnologie Cea mai amuzanta gluma din lume

Cea mai amuzanta gluma din lume

by Dragos Schiopu

De curand a aparut o noua carte despre umor care are la baza un experiment stiintific ce se spune ca ar fi avut ca rezultat gasirea celei mai amuzante glume din toate timpurile. Oare chiar asa o fi?

jeering-laughter-1
Cercetatorul britanic Richard Wiseman a muncit din greu pentru a intelege de fapt cum functioneaza umorul. Povestea lui Wiseman si tot ceea ce a descoperit el sunt cuprinse in cartea ,,Ha! Stiinta rasului si de ce radem”. Wiseman a ajuns la unele concluzii fascinante si foarte interesante. Cel mai amuzant animal este, chipurile, o rata.
Cea mai importanta parte a acestei cercetari a fost fara indoiala cautarea si aflarea celei mai amuzante glume din lume. Pentru acest lucru, Wiseman a intrebat un milion de oameni. Bineinteles ca exista multi factori care pot schimba radical o gluma. Contextul in care o spui este foarte important. De asemenea, persoana care o spune poate face cu adevarat diferenta. Intonatia, tonul vocii, mimica fetei si limbajul corpului sunt lucruri care pot imbraca o gluma si sa o faca buna.
Fara sa o mai lungesc prea mult, iata castigatoarea:
,, Doi vanatori se plimbau prin padure. La un moment dat, din senin, unul dintre ei se prabuseste. Nu mai respira si privea in gol, deci prietenul sau a hotarat sa sune de urgenta la 112. <<Prietenul meu este mort! Ce trebuie sa fac?>> Operatorul raspunde: << Calmati-va, domnule. Va putem ajuta. Mai intai de toate, asigurati-va ca prietenul dumneavoastra este mort. >> Se face liniste, apoi dintr-o data se aude un zgomot puternic, asemenea unei lovituri. Intors la telefon, barbatul spune<<Ok, acum ce sa fac?>>”

laughter3525
Sincer vorbind, parerea mea este ca exista glume mult mai bune decat asta. Cel putin la noi, la romani, umorul parca arata altcumva, este chiar amuzant! Bineinteles ca depinde si cu ce fel de glume esti invatat. Daca esti genul de persoana care este adepta umorului britanic, atunci fie si cel mai amuzant banc cu Bula nu te-a face sa scoti nici macar un suras.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

b00b00r00za 06-03-2014 - 18:00

La noi nu cred ca ar strange prea multe voturi gluma asta 😀

Comentariile sunt inchise.