Acasa Diverse Consumabilele pentru imprimante

Consumabilele pentru imprimante

by Dragos Schiopu

Consumabilele sunt mereu o bataie de cap pentru cei mai multi dintre noi. Chiar si pentru mine drumul pana la magazin nu imi face o deosebita placere pentru ca pierd mult timp pana ajung la el, magazinul fiind departe. Si cum magazinele online sunt din belsug m-am gandit sa incerc si eu sa imi comand online. Aceasta experienta m-a convins ca magazinele online au evoluat foarte rapid in Romania.

inkjet cartridges color

Un prieten care si-a mai comandat de pe de pe internet mi-a recomandat un site foarte interesant in care introduci modelul de care ai nevoie fara sa mai cauti in site dupa el. Pur si simplu introduci un mesaj in care spui ce model are imprimanta ta (nu obligatoriu) si seria de la cartus fara sa pierzi timp cautand un anumit model. Aceste consumabile copiatoare timisoara se pot comanda foarte simplu si imi place ca nu stau sa caut nici un model. Pur si simplu spun modelul imprimantei si codul cartusului (in cazul meu un HP 650).

Aceste vanzari copiatoare color au inceput sa creasca odata cu aparitia imprimantelor color la scara larga. Acum cativa ani in magazine o imprimanta color era destul de scumpa, dar treptat imprimantele s-au ieftinit destul de mult datorita evolutiei tehnologiei. Cu timpul au inceput sa apara si cartuse care se potrivesc cu imprimanta dar nu sunt originale. Aceste tipuri de cartuse nu ofera o performanta foarte buna si de aceea un cartus original va face diferenta atat la calitatea imprimarii cat si la numarul de pagini printate.

Mai multe informatii puteti gasi si pe siteul celor de la PrintTech.

s-ar putea sa-ti placa