Acasa Diverse Cu noile opţiuni prepaid de la COSMOTE, share-uieşti dincolo de graniţe, indiferent de reţea

Cu noile opţiuni prepaid de la COSMOTE, share-uieşti dincolo de graniţe, indiferent de reţea

by Dragos Schiopu

Oamenii îşi doresc tot mai mult să exploreze, să facă parte din cât mai multe grupuri de prieteni şi să împărtăşească momentele de bucurie cu cei apropiaţi lor prin mesaje, fotografii, conţinut audio-video, înregistrări, linkuri. Pornind de la această nevoie, COSMOTE România aduce un nou portofoliu de prepaid, compus din patru noi extra-opţiuni, din care trei oferă trafic nelimitat în aplicaţia WhatsApp Messenger, respectiv două add-on-uri.

„Prin acest portofoliu proaspăt, simplificat, cu un pachet total nou de beneficii, precum trafic de date inclus sporit, mai multe minute în reţelele naţionale, comunicare nelimitată în reţea şi către Romtelecom, trafic nelimitat în aplicaţia WhatsApp, clienţii au o libertate extinsă să îşi împărtăşească experienţele în timp real dincolo de graniţe, indiferent de reţeaua sau de ţara în care locuiesc”, a spus Mathias Hanel, Chief Commercial Officer Residential Segment Romania.

Noul portofoliu prepaid COSMOTE include patru extra-opţiuni pentru Cartela COSMOTE şi Cartela Vibe, cu preţuri între 5 euro şi 10 euro. Astfel, clienţii au disponibile pachete de beneficii compuse din 3.000 minute în reţea, 3.000 minute către Romtelecom, nelimitat SMS-uri în reţea, 120 minute/SMS-uri naţionale şi 50 MB trafic de date până la pachete ce conţin nelimitat minute în reţea şi către Romtelecom, nelimitat SMSuri în reţea/naţionale, 200 minute naţionale/internaţionale, 800 MB trafic de date şi acces nelimitat în cadrul aplicaţiei WhatsApp, după cum urmează:

În plus, în perioada promoţională 27 februarie – 10 martie, clienţii COSMOTE îşi pot spori beneficiile din extraopţiunile Play Free S – Play Free XL cu un bonus: add-on-ul Share, care aduce suplimentar de la 125 de minute/SMS-uri naţionale, până la 125 minute naţionale şi internaţionale fix şi mobil.

De asemenea, pentru extraopţiunile Play Free S şi Play Free M, clienţii care doresc să se bucure de servicii de voce nelimitate în reţea, au la dispoziţie add-on-ul Nelimitat, pentru 1 euro credit/lună.

s-ar putea sa-ti placa