Acasa Tehnologie Ce pot hologramele sa faca?

Ce pot hologramele sa faca?

by Dragos Schiopu

Te-ai gandit vreodata la ce iti pot fi de folos hologramele? Spre exemplu eu am auzit de holograme cu foarte mult timp in urma, cand eram mai mica si abia invatam una alta. Probabil ca daca pe atunci nu eram obisnuita sa ascult stirile nu as fi auzit atat de curand de holograme. Sa spunem ca aceste holograme m-au atras deoarece au facut parte dintr-un subiect important pentru mine. Cum sunt atrasa de muzica, inca din copilarie, toate stirile cu si despre muzica le colectionez, cam asa am aflat eu despre primul concert din Japonia cu holograme.

Mi se parea pe atunci foarte interesant ca acele holograme semanau foarte bine cu membrii acelei formatii si mai mult decat atat, acele holograme pareau sa faca spectacol in locul formatiei pe scena. Am incercat sa gasesc clipul respectiv numai ca nu mai dau de el, cel mai probabil ca a fost scos de pe youtube.

In fine, nu despre acele holograme de la acel concert vreau sa vorbim, ci mai mult despre acele holograme care te ajuta sa realizezi si sa inveti diverse chestii, activitati noi. Spre exemplu ai putea invata foarte bine sa canti la pian cu ajutorul unei astfel de holograme, sau sa gatesti sau mai mult decat atat cum trebuie sa-ti faci ordine si curatenie prin camera.

Cum ai putea sa inveti sa canti la pian cu ajutorul unei holograme?

Chiar daca la prima vedere pare destul de ciudat, nu ar trebui sa va simtiti asa. Cel putin nu acum, cand tehnologia este destul de dezvoltata si in acelasi timp continua sa se dezvolte. In primul rand ca trebuie sa stiti cat de importanti sunt ochelarii VR. Practic cu ajutorul lor si a diferitelor aplicatii poti invata orice, te poti bucura de orice calatorie si mai mult decat atat imaginar poti ajunge oriunde iti doresti sau iti poti depasi limitele ori de cate ori iti doresti acest lucru.

Cam asa se intampla si in cazul de fata cu lectiile de pian –  te poti apropia de profesorul holograma si mai mult decat atat poti practica impruna cu el, pentru a putea invata toate clapele de pe pian. Nu sunt foarte multe lucruri de spus, dar cred ca aceste holograme pot inlocui cu succes oamenii in anumite situatii, ceea ce s-a demonstrat si pana acum.

s-ar putea sa-ti placa