Acasa Diverse De ce iubesc si recomand cartea Fluturi a Irinei Binder?

De ce iubesc si recomand cartea Fluturi a Irinei Binder?

by Dragos Schiopu

Iubesc cartile scrise cu sufletul, iar Fluturi este o astfel de opera. Nu stiu ce parere aveti voi despre aceasta, insa cred ca putine sunt scriitoarele din ziua de astazi care reusesc sa transpuna cu atata transparenta si sinceritate asemenea stari si trairi profunde. Motivele pentru care indragesc cartea Fluturi si o recomand cu toata caldura celor care citesc sunt numeroase. Mai jos gasesti cateva dintre acestea.

  • Stii ce are cartea Fluturi la origine? Tocmai experienta de viata a celei ce a asezat cuvintele pe hartie. Nu este tocmai usor sa iti pui gandurile pe hartie, sa sintetizezi toate jurnalele tale astfel incat sa atragi atentia publicului. Iti poti da seama cu usurinta daca o poveste este reala, prin modul in care aceasta este prezentata si ceea ce pot spune cu toata increderea este ca aceasta este o poveste de viata absolut impresionanta, captivanta pana in cel mai mic detaliu mentionat. Ceea ce este cu adevarat interesant la cartea Fluturi este tocmai maniera patrunzatoare in care sunt exprimate gandurile, sentimentele de suferinta si toate evenimentele tulburatoare.
  • Daca iubesti povestile de dragoste, atunci trebuie sa citesti neaparat povestea Irinei, pentru ca nu am dat niciodata peste o carte atat de emotionanta ca aceasta. Cand poti sa tragi invataminte despre iubire, inseamna ca tii in mana ceva valoros. Personal am avut de invatat multe de aici, dar cel mai important e ca trebuie sa imi iubesc aproapele pentru ca, toti traim prin iubire.
  • Ceea ce m-a facut sa iubesc din toata inima cartea Fluturi este personajul principal. Da – feminitatea, sociabilitatea si puterea ei, o femeie mandra si deschisa. Cred ca daca ar fi sa enumar aici calitatile pe care le are, nu as conteni sa scriu tot ce imi vine in minte. Sunt sigura ca exista nenumarate femei care si-ar dori sa fie in locul ei, sa traiasca povestea ei de viata.
  • Ce sunt fluturii? Ii vad ca niste simboluri vii, pline de culoare, de frumusete, de viata! Stii sigur cum e sa simti ca ai „fluturi in stomac”, cum e sa iubesti, dar mai ales sa fii iubit. Nu cred ca ar fi existat o modalitate mai buna de a numi aceasta carte. Fluturi este un titlu sublim, perfect. Prin acesta se sugereaza adenalina maxima, o viata traita la o intensitate zbuciumata, combinata cu o fericire deplina.
  • Reuseste sa te apropie, te face sa o intelegi pana in cel mai mic detaliu, dar mai ales te face sa simti si tu ceea ce a simtit ea! Ceea ce mi s-a parut chiar super e faptul ca scriitoarea a creat o pagina de Facebook pe care corespondeaza cu fanii. Nu numai ca asculta ceea ce spun cititorii despre cartile ei, dar si apreciaza parerile acestora si tine cont de ele.
  • Aceasta opera prezinta anumite intamplari care s-ar putea petrece in viata oricui. Faptul ca poti citi undeva ceva despre care stii si tu suficient de multe e captivant, atragator. Dupa ce lecturezi o astfel de opera, devii inevitabil mai atent cu cei din jurul tau, mai bun.
  • Un alt motiv pentru care ar trebui sa citesti cartea Fluturi il reprezinta faptul ca surprinde cu o acuratete extraordinara conflicte si momente sumbre, ce iti fac sufletul sa vibreze. Da! Aceasta carte te trezeste la viata, te faci sa te gandesti la tine!

Daca iubesti cartile de dragoste si aceste randuri nu te-au convins sa citesti cartea Fluturi, atunci ai putea incerca sa o citesti din pura curiozitate. Oricare ar fi motivul pentru care ai lua aceasta carte in mana, sansele sa nu iti placa sunt inexistente!

s-ar putea sa-ti placa