Acasa Telefoane Cel mai mare telefon vine de la Samsung

Cel mai mare telefon vine de la Samsung

by Dragos Schiopu

Samasung a lansat cel mai mare telefon de pe piata pana in acest moment, dispozitivul avand nu mai putin de 7 inch. Dispozitivul poarta denumirea de Galaxy W, iar in esenta, smartphone-ul seama izbitor de mult cu Galaxy Tab, dar are ramele mai subtiri pentru a se putea face prinderea mult mai bine doar cu o singura mana.

samsung_galaxy_wEra de asteptat sa apara un asemenea smartphone, trendul se pare ca cere telefoane tot mai gigantice, chiar daca majoritatea utilizatorilor cauta si alte lucruri pe langa dimensiunile generoase, iar o astfel de cerinta ar fi chiar autonomia bateriei.

Se specula ca primul telefon de 7 inchi va fi Galaxy Mega 2, insa se pare ca s-a lansat un alt telefon, cu o alta denumire, dar la fel de gigant si de special pentru piata de telefoane inteligente.

Cateva din specificatiile telefonului:

  • ecran de 7 inch, rezolutia de 1280×720 pixeli
  • procesor quad-core care lucreaza la frecventa de 1.2 GHz
  • 1.5 GB memorie RAM
  • 16 GB spatiu de stocare
  • camera principala de 8 megapixeli, camera secundara de 2 megapixeli
  • baterie de 3200 mAh

Daca la specificatii telefonul nu rupe absolut deloc gura targului, nici ca sistem de operare nu sta foarte bine. Pe Galaxy W nu este prezenta cea mai apreciata varianta de Android, ci va veni preinstalata cu Android 4.3 Jelly Bean.

Galaxy W se va putea achizitiona in curand, suma invartindu-se undeva in jurul valorii de 487 de dolari. Din punctul meu de vedere telefonul nu va avea un succes prea mare in randul utilizatorilor. Este foarte mare, iar posibilitatea ca sa fie un public extrem de mare ca sa doreasca o asemenea dimensiune la telefon este cu siguranta una foarte mica.

Telefonul va putea fi folositor pentru cei care doresc sa poata efectua apeluri telefonice direct de pe o tableta, dar este potrivita si pentru cei mici. In cazul in care nu doriti sa cumparati doua dispozitive, mai exact un telefon si o tableta, puteti cumpara unul singur care indeplineste aceleasi sarcini.

s-ar putea sa-ti placa