Acasa Diverse Vrei sa ai parte de un calculator mai rapid?

Vrei sa ai parte de un calculator mai rapid?

by Dragos Schiopu
calculator

Ideea acestui articol am avut-o in minte de ceva vreme insa mereu gaseam cate un motiv sau altul pentru a o indeparta pe moment si imi spuneam ca e o idee buna de pus in practica, dar poate mai tarziu. Ceea ce m-a facut sa pun aici in cateva randuri aceasta idee a fost intocmai faptul ca al meu laptop nu mai are rapiditatea pe care o avea candva si ma intrebam de ce?

Nu e ca si cand stii de la bun inceput ca laptopul tau nu-i prea rapid, caci frustrarea este mult mai mare cand iti dai seama ca ceva nu mai merge intocmai cum era la inceput. Drept urmare m-am pus pe cautat informatii si de analizat diverse posibilitati pentru a putea afla ce trebuie facut in cazul in care imi doresc o viteza mai mare a calculatorului meu.

Si cred ca de aceasta situatie v-ati lovit si voi, mai ales daca la birou sunteti nevoiti sa deschideti mai multe ferestre pentru a putea lucra, mai multe tab-uri pentru a te putea informa. Si nu-i de mirare ca Windows-ul mai da si el rateuri cand vine vorba de multimea de tab-uri deschise pe laptopul meu, cu atat mai mult ca si spatiul meu de pe desktop este putin cam aglomerat desi nu este ceea ce ar trebui pentru ca laptopul meu sa functioneze corect.

In cele din urma am sa va prezint cativa pasi importanti pe care voi sa-i luati in calcul mai ales daca va doriti o viteza mult mai mare decat cea pe care o aveti in prezent pentru calculatorul vostru.

Cativa pasi pentru un calculator mai rapid?

Asa cum ti-am spus si mai sus e cam frustrant sa nu mai ai parte de viteza pe care ai avut-o candva, mai ales daca te-ai si obisnuit cu acea viteza. Astfel ca ia in calcul sa realizezi urmatoarele etape:

  • nu uita ca din cand in cand sa mai apelezi la programele de curatare;
  • daca ai programe in fundal care iti ruleaza, iar tu nu le folosesti ar fi bine sa le inchizi;
  • ai putea dezactiva programele ce iti pornesc singure;
  • poti reduce animatiile din Windows;
  • si bineinteles iti poti curata browserul web;

In final toti acesti pasi te vor ajuta in obtinerea unui Windows mult mai rapid si bineinteles a unei viteze si mai mari a calculatorului tau. Si cum toate acestea nu sunt de neglijat ai putea incepe chiar din acest moment sa realizezi toate aceste etape pentru o mai buna functionare a calculatorului tau.

s-ar putea sa-ti placa