Acasa Jocuri Battlefield 4, interzis in China

Battlefield 4, interzis in China

by Dragos Schiopu

bttt4

Al 4-lea joc din seria de succes a fost interzis in China, decizia chinezilor este una oarecum asteptata, avand in vedere ca Battlefield a fost contestat inainte de a fi lansat.

Pe langa faptul ca Battlefield 4 este considerat o amenintare la adresa securitatii nationale, Ministerul chinez al Culturii spune despre acesta ca reprezinta o forma de invazie culturala. Astfel acestia au emis un anunt care interzice orice material legat de Battlefield 4, asa ca cei din China nu vor putea sa se bucure de actiunea acestui joc intens. Bineinteles, ca deocamdata jocul este inca descarcat, link-urile de download fiind trimise de la un utilizator la altul sub alte nume. In chineza Battlefield 4 se traduce „ZhanDi4”, iar tot ceea ce tine de acesta este cenzurat pe toate site-urile chineze.

Dupa cum am precizat si la inceput, interzicerea Battlefield 4, nu face altceva decat sa confirme previziunile legate de soarta jocului in China.

Actiunea Battlefield 4, precum si tot ceea ce tine de acest joc este dus la un alt nivel, acordandu-se o atentie deosebita tuturor detaliilor. Totul se petrece in anul 2020, cand amiralul Chang a declansat un razboi in incercarea de a „da jos” actualul guvern. In principal in acest joc ne este prezentata lupta Statelor Unite impotriva Armatei de Eliberare a Chinei si a loviturii de stat, jucatorul avand posibilitatea de a alege alaturi de cine vrea sa lupte.

Pana acum acest joc a mai avut mici probleme, dar doar lucruri minore care au fost rezolvate rapid. Jocul care a fost lansat in octombrie este disponibil momentan in America de Nord, Europa, Australia, Noua Zeelanda, dar interzis in China care are o piata imensa ce ar fi adus cu siguranta profituri uriase celor de la EA. Asadar, cu aceasta decizie, nu doar ca se vor pierde o gramada de bani, dar si multi fani nu vor putea juca al 4-lea joc din serie.

s-ar putea sa-ti placa