Acasa Portabile Cate ceva despre Miracast Dongle

Cate ceva despre Miracast Dongle

by Dragos Schiopu

nvidia-miracast

Asus a anuntat lansarea in lumea gadget-urilor a unui nou produs care cu siguranta va avea succes. Este vorba de Miracast Dongle, acest dispozitiv va afisa continutul de pe gadget-urile mobile pe televizoare HDTV, Smart TV-uri sau chiar pe monitoare.

Miracast Dongle cantareste nu mai mult de 35 de grame, avand dimensiunea de 111x32x11 mm. Dispozitivul va fi compatibil cu majoritatea tabletelor ASUS, furnizand semnalul video in timp real, fara sa sacadeze sau sa agate, si pe langa toate acestea, nu necesita conectarea la internet. Se poate instala foarte usor, trebuind doar sa se conecteze la alimentare si un port HDMI. Dupa ce s-a stabilit conexiunea cu un dispozitiv mobil, utilizatorii vor putea viziona continut video de pe tableta sau smartphone pe un ecran extern si pot chiar mari sau micsora fotografiile.

„Oficialii de la ASUS sustin ca Miracast Dongle, un dispozitiv de mici dimensiuni, suporta fluxuri wireless dual-band pentru o transmisie fara latente a filmelor Full HD, a clipurilor si a fotografiilor. Este ideal pentru utilizatorii care vor sa se joace, sa partajeze fotografii si sa vizioneze filme pe un ecran mare sau sa realizeze prezentari video in cadrul conferintelor.”

Miracast Dongle le va putea oferii utilizatorilor divertisment mobil si o experienta placuta prin jocurile rulate pe televizoarele Full HD de mari dimensiuni. Transmisia de date garanteaza ca actiunea tine pasul cu filmul sau jocul indiferent de gadget-ul de pe care se trimite semnalul.

ASUS Gallery, le va permite internautilor sa ruleze mai multe aplicatii atunci cand dispozitivul este in uz, astfel in paralel se vor putea verifica email-urile, accesarea retelelor sociale sau pentru efectuarea apelurilor.

Principalul avantaj al acestui dispozitiv este ca se poate utiliza la o distanta de 2-3 sau chiar 4 metri distanta de televizor, astfel incat sa se poata juca foarte lejer.

ASUS Miracast Dongle va fi disponibil in Romania pe la sfarsitul anului, pretul aproximativ invartindu-se undeva pe la 299 lei.

s-ar putea sa-ti placa