Acasa Tehnologie Frigider Samsung cu … Tizen

Frigider Samsung cu … Tizen

by Dragos Schiopu

Tizen este un sistem de operare ce vrea sa concureze cu Android, insa Samsung si Intel vor mai mult de la acest sistem de operare. Mai exact, Tizen va aparea si pe … frigidere. Cine spune ca doar telefoanele pot fi inteligente? Samsung si Intel au planuri mari cu noul lor sistem de operare.

frigider inteligent samsung

Tizen va aparea pe un frigider produs de Samsung si va fi un frigider chiar foarte inteligent. Va fi dotat cu un procesor Nexxel, va avea cel putin 256 MB de RAM si memorie flash. Dar cum ramane cu internetul? Un frigider nu se poate numi si inteligent daca nu este conectat si el la internet, astfel frigiderul inteligent de la Samsung va dispune si de wi-fi. Este foarte bine ca a pus wifi, adica poate vom naviga pe internet ca sa cautam retete sau poate vom folosi doar skype-ul, deci Samsung sa nu uiti si de microfon!

Frigiderul isi va intalnii fanii la CES 2014, adica aproximativ peste 2 luni. Eu consider insa ca Samsung are o strategie foarte bine pusa la punct. Piata este acaparata de Android, iar Samsung doreste implementarea Tizen pe obiecte folosite de zi cu zi pentru a castiga o cota de piata rezonabila in fata Android.

Samsung-Refrigerator-T9000

 

Dupa acest frigider Samsung probabil ne vom obisnui sa vedem electrocasnice cu sistemul de operare Tizen.

s-ar putea sa-ti placa