Acasa Diverse Petrece mai putin timp pe Facebook cu Timewaste Timer

Petrece mai putin timp pe Facebook cu Timewaste Timer

by Dragos Schiopu

Ti s-a intamplat sa te simti vinovat pentru timpul pierdut pe Facebook, timp in care puteai face multe alte lucruri productive, la birou sau acasa? Afla ca nu esti singurul, tocmai de aceea in magazinul browserului Chrome a aparut Timewaste Timer, un plugin care monitorizeaza timpul pe care il petrecem pe Facebook si ne taxeaza cu 1 dolar daca depasim 1 ora pe zi.

Timewaste Timer

„Pedepseste-te pentru ca iti irosesti viata pe Facebook” este sloganul pluginului Timewaste Timer. Il instalezi de aici si depui 20 de dolari intr-un depozit virtual. Din acel moment incepe monitorizarea si cum depasesti o ora pe zi, navigand pe Facebook, 1 dolar iti este retras din cont.

Banii stransi din „pedepse” vor fi folositi pentru dezvoltarea unor produse si servicii asemanatoare, care sa imbunatateasca experienta pe internet.

Desi inca nu este pus nimic la punct in acest sens, se doreste ca in viitor Timewaste Timer sa ofere si recompense celor care reusesc sa navigheze pe Facebook mai putin de o ora pe zi. Recompensele vor fi insa mai degraba simbolice si nu in dolari, asa cum am prefera unii dintre noi. Mike Ushakov, creatorul Timewaste Timer, a declarat ca ar putea oferi, de exemplu, o cana de cafea recompensa.

Timewaste Timer v-a atras atentia dar inca nu sunteti dispusi sa platiti pentru a-l testa? Puteti sa il testati gratis daca la descarcare veti folosi codul NOMORETIMEWASTING.

Detalii complete despre proiect aici.

s-ar putea sa-ti placa