Acasa Tehnologie Cat costa Samsung Galaxy S5?

Cat costa Samsung Galaxy S5?

by Dragos Schiopu

Probabil asta este intrebarea cea mai des intalnita pe buzele celor care isi doresc sa-si cumpere cel mai nou smartphone din seria Samsung Galaxy. Lansat in cadrul MWC 2014, Samsung Galaxy S5 s-a bucurat pana acum de pareri impartite din partea expertilor in tehnologie.

samsung-galaxy-s5-mwc-2014-colours

In tara noastra, Samsung Galaxy S5 a fost lansat acum doua saptamani, un eveniment la care au participat reprezentati ai companiilor telefonice si ai blogurilor importante de tehnologie. Sunt sigura ca cei interesati cunosc deja o mare parte din specificatiile tehnice ale varfului de gama Samsung, asadar ramane doar intrebarea: De unde il iau si cat costa?

Lansare-Samsung-GALAXY-S5_03-1024x682

Bineinteles ca pretul noului smartphone Samsung Galaxy S5 variaza in functie de abonamentul pentru care optezi, asadar vreau sa ne indreptam atentia catre pretul telefonului ,,la liber”. Orange, de exemplu, ne ofera noul Galaxy S5 de 16GB, disponibil pe trei culori, albastru, alb si negru la ,,doar” 700 de euro. Se pare ca si compania Vodafone adopta acelasi pret, cu mentiunea ca acestia iti dau posibilitatea de a achizitiona smartphone-ul si pe auriu.

Samsung-Galaxy-S5-Copper-Gold

Daca sunteti un fan al cumparaturilor online, trebuie sa stiti ca in magazinele autohtone de pe internet, pretul Samsung Galaxy S5 variaza destul de mult, incepand chiar de la 2950 de lei si ajungand pana la 3200 de lei, indiferent de culoarea pe care o alegeti. Partea mai dubioasa este ca foarte multe site-uri evita sa mentioneze daca produsul exista cu adevarat in stoc sau este vorba doar de precomanda, situatie in care va mai dura aproximativ o saptamana pana sa primiti telefonul la domiciliu.

Parerea mea, poate subiectiva, este ca Samsung Galaxy S5 nu este deloc un telefon accesibil in Romania, pretul sau fiind mult prea piperat avand in vedere putinele modificari pe care le are fata de precedentul model.

s-ar putea sa-ti placa