Acasa Tehnologie Cartea-manual Windows 8 Step By Step

Cartea-manual Windows 8 Step By Step

by Dragos Schiopu

Se numeste Ciprian Rusen, este pasionat de tehnologie si lucreaza de peste 7 ani in acest domeniu. Asa apare descrierea lui pe site-ul al carui proprietar este, 7turoriale.ro .

In luna octombrie a anului 2012 Ciprian a lansat cartea Windows 8 Step By Step la nivel international, in tari precum: Statele Unite, Canada, Marea Britanie sau Germania. Cartea despre care spune ca este „Cea mai tare carte de Windows 8” este disponibila pentru cumparare in tarile amintite mai sus, atat in format clasic (tiparita) cat si in format digital. Distribuirea cartii tiparite se face prin intermediul O’Reilly Media, distribuitor al cartilor Microsoft Press.

In carte se gasesc informatii despre cum se poate folosi Windows 8, tutoriale pas cu pas, insotite de imagini, pentru  ca cititorii sa poata invata sa opereze pe acest sistem de operare, fara a avea nevoie de un profesor,

Peste 780 de pagini cu informatii structurate in 21 de capitole va stau la dispozitie. Din ele puteti invata:

  • Cum se foloseste noul ecran de Start.
  • Toate noutatile aduse de Windows 8 în materie de interfata si caracteristici.
  • Sa folositi cele mai importante aplicatii Windows 8.
  • Sa utilizati Windows Store pentru a gasi, cumpara si actualiza aplicatii.
  • Sa va conectati calculatorul cu Windows 8 la consola Xbox, pentru a transfera jocuri, muzica, etc.
  • Cum sa sincronizati fisiere si directoare folosind SkyDrive.
  • Să folositi caracteristicile de control parental incluse in Windows 8.
  • Sa utilizati caracteristicile de securitate ale Windows 8.
  • Sa partajati fisiere si dispozitive in retea, din Windows 8.
  • Sa rezolvati probleme comune ce pot aparea pe un calculator sau dispozitiv cu Windows 8.

Ciprian Rusen este la a doua carte publicata. Prima se numeste Network your computers & devices step by step si i-a adus titlul de „primul roman care scrie o carte din prestigioasa serie Step by Step a Microsoft Press” dupa cum spune chiar el pe site-ul lui. Cu cea de-a doua carte, Windows 8 step by step, a devenit primul roman care scrie un manual de Windows, publicat de Microsoft Press. Cu aceasta ocazie Ciprian s-a „inscris” in elita oamenilor care scriu asemenea carti, categorie care era formata pana acum numai de canadieni, americani sau britanici.

Ii multumim lui Ciprian Rusen ca face cunoscut numele Romaniei prin lucruri importante si pozitive si ii uram inspiratie si pe viitor.

Sursa: 7tutoriale.ro

s-ar putea sa-ti placa