Acasa Tehnologie Care sunt cele mai bune branduri de acumulatori și baterii din lume?

Care sunt cele mai bune branduri de acumulatori și baterii din lume?

by Dragos Schiopu

În prezent cele mai apreciate baterii universale reîncărcabile sunt cele produse de brand-ul Energizer. Acestea se remarcă prin performanță foarte bună (lucru constatat după numeroase încărcări și descărcări), prețuri accesibile pentru cumpărători și durată de încărcare îndelungată. La această concluzie au ajuns numeroși clienți care au folosit aceste baterii și care au lăsat review-uri pozitive despre calitatea lor. Aceste baterii pierd foarte puțină energie (mai puțin de 2% pe lună) dacă sunt stocate mult timp pe raft și nu sunt utilizate.

Sunt și alte mărci de TOP care produc baterii și acumulatori de calitate impresionantă, ca de exemplu: Sanyo, Panasonic, Duracell, Samsung, Enercell și altele.

Duracell este un brand renumit pentru bateriile alcaline, care sunt folosite în mod frecvent pentru uz casnic. Acumulatorii Duracell au o durată de viață mare per încărcare. Majoritatea bateriilor își pierd din calitate și putere în timp, acest lucru nu se întâmplă în cazul bateriilor Duracell.

Acest brand folosește tehnologia Duralock prin care se menține energia bateriilor, acestea se pot păstra pe raft și timp de 10 ani și nu se descarcă. Bateriile alcaline Basic AA sunt testate și durează cu 40% mai mult decât alte modele de acest fel. Bateriile cu litiu 3V numite Duracell Specialty 2032 au cu 50% mai multă putere comparativ cu alte modele de baterii.

Top 10 cele mai bune brand-uri de baterii din lume:

  • Energizer are baterii de calitate înaltă care sunt comercializate și apreciate în numeroase țări ale lumii.
  • Duracell are produse excepționale, baterii care au o putere pe care o păstrează o lungă perioadă de timp (datorită tehnologiei Duralock) și nucleu de mare densitate (Duracell Turbo Max).
  • Panasonic produce baterii foarte bune, alcaline, reîncărcabile, de înaltă calitate. Acestea oferă performanțe puternice și sunt recomandate pentru o gamă foarte variată de dispozitive.
  • Voyager are produse de calitate apreciate de cumpărători.
  • DieHard are baterii ce funcționează foarte bine, acumulatori care sunt mult mai buni comparativ cu alte mărci de pe piață. Aceste baterii funcționează foarte bine chiar și în climat rece și uscat. Prețul lor este accesibil pentru orice cumpărător.
  • Enercell este un brand de baterii de bună calitate, care vinde o mare parte din produse în magazinele online. Aceste baterii sunt de foarte bună calitate, durabile în timp.
  • Troian reprezintă o marcă de baterii deja apreciată pentru calitatea produselor realizate.
  • Toshiba este un brand japonez renumit în toată lumea. Aceste produse sunt apreciate pentru calitatea înaltă, mulți oameni le consideră ca fiind cele mai bune baterii în prezent.
  • Eveready este un brand de baterii care au o bună durabilitate în timp și funcționează foarte bine. Prețurile la aceste baterii sunt convenabile pentru cumpărători.

Aici găsești orice model de acumulator dorești (Li, Li-FePO4, Li-Ion, Ni-Cd, Li-Po, powerbank, Ni-MH). Acestea sunt produse ale unor branduri apreciate în toată lumea: Sanyo, Panasonic, Samsung, Varta, Tecxus, Sony, Arts Energy, A123 Systems, Duracell, GP, Energizer, Logilink, etc. Toate produsele sunt de calitate înaltă și au prețuri accesibile.

Acumulatoarele de brand sunt testate și au review-uri foarte bune. Poți citi aici un review la un acumulator extern GP PowerBank 5000. Acumulatoarele se aleg în funcție de brand, preț, dar mai ales după calitatea lor.

Când alegi o baterie trebuie să optezi pentru un produs bun, o baterie AA, care să se potrivească dispozitivului și din punct de vedere al dimensiunilor. Dacă dispozitivul are nevoie de două, trei sau patru baterii, este indicat să folosești același tip de baterii. Nu utiliza mărci diferite de baterii în același dispozitiv pentru că acestea sunt diferite, au altă compoziție și un nivel de putere diferit.

Bateriile sunt realizate din produse diferite, unele sunt mai rezistente, altele se pot deforma ușor, sau zgâria. Pentru a preveni aceste daune este bine ca bateriile să fie utilizate cu atenție, să nu fie scăpate pe jos sau aruncate. Nu este recomandat să dezmembrezi bateriile, sau să le arunci oriunde în mediul înconjurător.

Materialele din care sunt produse bateriile se pot recicla, iar apoi folosi în alte industrii, de aceea ele trebuie duse la un centru de reciclare. Depozitarea bateriilor se face în locuri ferite de lumina și căldura soarelui, de umiditate, în locuri sigure, departe de obiecte metalice. Dacă bateriile sunt stocate corect, ele pot fi păstrate fără a fi folosite o perioadă îndelungată de timp.

s-ar putea sa-ti placa