Acasa Telefoane Care sunt aplicatiile care iti „mananca” bateria si internetul

Care sunt aplicatiile care iti „mananca” bateria si internetul

by Dragos Schiopu

Unul dintre marile probleme ale telefoanelor inteligente este aceea ca niciodata nu tine bateria asa cum ne-am dori noi. Nu prea avem multe lucruri de facut in acest caz insa putem lua cateva masuri astfel incat bateria sa ne tina mai mult. Mai exact vom vorbi despre aplicatiile de pe Android care iti consuma cel mai mult din bateria telefonului.

Jocurile care consumă cea mai multă baterie

Multora le place sa se joace pe telefon. Ei bine ar trebui sa stii jocurile de pe telefonul mobil consuma cea mai multa baterie. Printre jocurile care consuma cel mai mult sunt Asphalt 8, Fifa precum si The Sims. De asemenea pe langa faptul ca acestea iti mananca bateria, mai ocupa si un spatiu mare de stocare.

De asemenea studiul realizat spune ca atunci cand ai telefon Samsung, aplicatiile care consuma multa baterie si internet sunt ChatON, AllShare Cast Dongle precum si Samsung Smartview. De asemenea jocurile care exploateaza telefoanele Samsung sunt Puzzle & Dragons, mult prea iubitul Candy Crush Saga precum si Hay Day.

Totusi atunci cand vine vorba despre aplicatiile care consuma cel mai mult internet, este clar ca acestea sunt ale retelelor de socializare. Astfel daca vrei sa nu ramai prea usor fara internet pe telefonul mobil incearca sa intri mai rar in aplicatia celor de la Facebook, pe Twitter sau Instagram.

Rezultatul celor de la AVG, companie care a realizat acest studiu, a oferit aceasta imagine care ofera trei topuri ale aplicatiilor mobile:

avg-aplicatii-consumatoare

 

s-ar putea sa-ti placa