Acasa Tehnologie Card microSD de 128GB

Card microSD de 128GB

by Dragos Schiopu

SanDisk-Ultra-Micro-SDXC-card-128GBCei care au mereu telefoanele inteligente si tabletele pline cu fotografii, aplicatii, clipuri video sau cu diferite date probabil sunt incantati sa auda ca cei de la SanDisk au anuntat astazi in cadrul evenimentului Mobile World Congress de la Barcelona un card microSD care are o memorie uriasa pentru un asemenea accesoriu, nu mai putin de 128GB.

Tot astazi, pe langa acest card urias compania a mai lansat si alte alternative mai modeste ca si dimensiune, dar este de remarcat ca au folosit o noua tehnologie pentru produsele lor, incercand prin acest lucru sa readuca la moda utilizarea de carduri, dar probabil acest lucru este foarte greu, tot mai multe persoane opteaza in acest moment sa isi stocheze toate fisierele in cloud, mai ales ca acum avem conexiune la internet aproape in orice loc, unde nu este WiFi este cartela cu trafic mobil.

Cardurile anuntate astazi vor folosi o noua interfata de mare viteza UHS-1, aceasta va aduce un timp foarte scazut pentru citire si scriere, totusi, trebuie mentionat ca pana in acest moment nu avem nici macar un telefon care sa suporte un asemenea card, majoritatea telefoanelor vin cu standardul anterior microSDXC care suporta maxim 32GB.

Totodata, SanDisk a mai declarat ca va actualiza aplicatia Zone pentru sistemul Android, aceasta are o caracteristica interesanta numita Optimem, aceasta transfera in mod automat fotografii si clipuri video pe cardul microSD atasat, nemaitrebuind sa petrecem o vesnicie in marcarea si mutarea fisierelor.

Noile carduri ale celor de la SanDisk vor fi in curand disponibile doar online pe Amazon.com si BestBuy.com cu preturi care variaza de la 30 de dolari pana la 200 de dolari.

Totusi ramane de vazut cand vom avea slot care sa suporte acest nou card, totodata, sunt foarte curios daca noul Samsung Galaxy S5 va veni cu un asemenea suport sau daca va trebui sa asteptam noua generatie pentru a vedea asa ceva.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.