Acasa Telefoane Sony Xperia M2, pret mic si specificatii foarte bune

Sony Xperia M2, pret mic si specificatii foarte bune

by Dragos Schiopu

Cine spune ca trebuie sa platim scump ca sa avem un telefon cu specificatii foarte bune? Pai raspunsul ar fi simplu, Samsung si LG. Ei bine, Sony a prezentat la Mobile World Congress 2014 un telefon cu un pret mic si dotari peste medie.

Sony Xperia M2

Xperia M2 se incadreaza in categoria device-urilor de mijloc (mid range smartphone) sau cel putin asa ne spune pretul de doar 220 euro. Da, dar pretul in acest caz minte putin daca noi spunem ca Xperia M2 este un telefon obisnuit in categoria mid range. Echipat cu un procesor quad core Qualcomm Snapdragon 400 de 1,2 Ghz si 1GB de RAM, Sony Xperia M2 detroneaza rivali sai cu acelasi pret. Pe langa un hardware bun, adaugam o camera de 8MP si un acumulator de 2,330 mAh. Suna urat 2,400 mAh si de aceea Sony a ales ceva ce rimeaza mai frumos, dar cu 70 mAh in plus si in jos nu rezolvi nimic. Acum, bateria este mai buna decat ma asteptam eu. Telefonul ofera si conectivitate LTE. Totul la doar 220 euro, deci Sony a facut un telefon accesibil si foarte bun.

Singurul minus (daca pot spune asa) este rezolutia de 960×540 pentru un display destul de mare. Ecranul masoara 4,8 inci si se vede relativ bine. Acum, Sony nu putea sa puna un display mai bun tinand cont ca la un pret mic avem procesor quad core si LTE.

s-ar putea sa-ti placa